THE LANCET IS FAKE NEWS!


0

Er circuleert sinds twee dagen een artikel uit The Lancet op FB. Dit wetenschappelijke journal heeft zowat de de hoogste impactfactor ter wereld.

Voor de leken, het is waanzinnig moeilijk om hier iets gepubliceerd te krijgen. De lat van controle door externe experten is bijzonder hoog.Het artikel handelt over de PCR-test en zijn zeer grote foutenmarge (50-70%), een test die ons ganse beleid bepaalde tot op heden.Iedereen die het deelt wordt nu de wacht aangezegd door de FB-politie, wegens fake news!

Wie nu nog durft ontkennen dat we stilaan aan het afglijden zijn naar een totalitair regime mag dit even proberen te duiden. Dit is ongezien. De academische stemmen worden niet alleen meer op individueel niveau monddood gemaakt (in casu ik en vele andere collega’s). Zelfs een instituut als The Lancet wordt nu als ongeloofwaardig bestempeld!

Mijn conclusie is alvast dat we het al een hele tijd bij het rechte eind hebben én dat het schoentje hard begint te wringen voor het internationale beleid ter zake!

(Met dank aan Sam Leendert)

Hier de link:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00425-6/fulltext

Voor wie het grotendeels technisch/ medische verhaal op de Lancet zelf niet leuk vindt om te lezen:


Like it? Share with your friends!

0
Sander