WAT IS EEN VAKANTIE U WAARD?


0

Wat de woorden van aartsleugenaar Rutte – nog te vroeg voor besluit over vaccinatiepaspoort, maar in principe geen bezwaar – waard zijn blijkt andermaal, nu dat ondemocratisch ‘gekozen’ clubje uit Brussel heeft besloten tot de invoering van de Jodenster new style.

Geheel in lijn met het gedachtegoed waarop deze Brusselse dictatuur is gebouwd – lees: die van een eng mannetje met een kleine snor – worden gelijk de grenzen van het morele fatsoen, en het medisch geheim geschonden, want het paspoort is niet enkel bedoeld als bewijs dat u uw gifcocktail tot u genomen heeft, nee het gaat tevens gedocumenteerd bewijs bevatten van o.a. uw hersteltraject…….. en zie ik krijg ineens flashbacks naar het ‘scheidingsmoment’ in de kampen, waar besloten werd wie nog fit genoeg was om te werken of wie direct mocht gaan douchen.

Het besluit om dit medisch geheim – wat exclusief hoort in een vertrouwensband tussen arts en patiënt – geeft aan dat de covidplandemie niet draait om dat griepvirus, het draait om de total worldcontrol by the filty few on top.
Wtf – excusez moi Chinese – maakt het uit hoe lang je er over gedaan hebt om over deze griep heen te komen?
Is dit een voorsoortering op het absolute members only traject van de new world order, waar alleen de superhealthy among us, die dit griepje als een irritant vliegje van zich afschudden, zich nog vrij mogen bewegen in een verder absoluut gesloten wereld?

Er is geen leider ter wereld die mij zal kunnen uitleggen wat mijn persoonlijke genezingsduur met mijn recht op verplaatsing te maken heeft, de registratie hiervan gaat zelfs Hitlers omvangrijke en perfect gedocumenteerde archief te boven, en het staat voor het werkelijk psychopatische gedrag van ‘leiders’ die niet meer van deze wereld lijken te zijn.

Is uw jaarlijkse vakantie u deze nog nimmer vertoonde schending van uw rechten en privacy echt waard?
Wie deze mening is toegedaan begrijpt niet dat deze verkrachting met een dictatoriale laars, strategisch geplaatst in uw anus maar uitmondend in uw mond waarmee het gelijk uw spreekvermogen aantast, niets meer met uw gezondheid te maken heeft maar slechts met uw vernietiging.
Het begrip ‘laatste reis’ is nog nooit zo tastbaar geweest.

Michel Mulder

https://www.wereldreizigers.nl/reisnieuws/officieel-eu-vaccinatie-paspoort-digital-green-pass/


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder