Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’


0

Telegramnf)

Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’

De Duitse arts Bodo Schiffmann laat in een video weten dat twee 13-jarige kinderen ‘hoogstwaarschijnlijk zijn gestorven omdat ze mondkapjes droegen’. Beide kinderen hadden geen onderliggende aandoeningen, zo zei een collega-arts tegen hem. Schiffmann is vanwege de censuur op YouTube uitgeweken naar BitChute.

“Ook van neurologen en vanuit ziekenhuizen bereiken mij berichten dat steeds meer kinderen last hebben van hoofdpijn, concentratieproblemen en misselijkheid,” zei hij.
“Een vader schreef mij dat zijn zoon tijdens de gymles gedwongen werd een mondkapje te dragen. Hij mag daarbij zijn bril niet dragen zodat het mondkapje beter zit. Het kind is blind als het geen bril draagt. Een mondkapje verplichten tijdens de gymles is geen sport, maar moord!” aldus de arts.

“Ik weet niet wat er omgaat in de hoofden van de leraren die bevelen uitvoeren en die het welzijn van het kind in gevaar brengen. Die dit spelletje meespelen, dit spelletje met de mondkapjes,” voegde hij toe.
Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen
Schiffmann wees erop dat mensen in Aziatische landen al geruime tijd mondkapjes dragen, maar dat daar de afgelopen jaren toch zware griepgolven zijn geweest. “Omdat mondkapjes niet helpen tegen virusbesmettingen.”

“Kinderen sterven door het dragen van een mondkapje. Ze krijgen last van neurologische schade. We moeten het beleid veranderen.”
Vervolgens haalde Schiffmann uit naar de autoriteiten: “Er zitten fascisten in de regering. Politiegeweld neemt toe. Het is de hoogste tijd om wakker te worden. Het is niet meer 1 seconde voor 12, de klok heeft al 12 uur geslagen. Sta op tegen de fascistische dictatuur. We hebben geen tijd meer.”

“Het vaccin zal nog veel meer kinderen doden. Honderden, duizenden. Vaccins tegen griep werken niet. Ze brengen schade toe. Dat is wetenschap, maar daar hoor je niets over,” zei hij.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *