Vogelgriep,varkenspest en de rol van de Wageningen Universiteit. Red alert!


0

Momenteel wordt er vanuit de biologische pluimvee houders gepleit voor een middel om kippen te vaccineren. Ze zijn namelijk bang dat als hun bedrijf wordt getroffen dat dit een ruiming zal inhouden. Tja dat is geen vrolijk vooruitzicht.

Vaccineren zal echter gaan gebeuren met mRNA vaccins en de schade aan de dieren die daarna zal optreden is het werkelijke gevaar. In eerdere dierstudies overleefden geen van de dieren op de langere termijn. Wat te denken van de Nano deeltjes? Gaan die via de eieren de voedselketen in?

Het lijkt erop dat er door de druk van de ruimingen gestuurd wordt op het goedkeuren van vaccins voor (pluim)vee. Tot nog toe was dit een ‘no go’ maar net als bij de lock downs probeert men door middel van druk de opinie te veranderen en wil men controversiële  medicijnen toestaan in voor consumptie gefokt vee en dierlijke voedingsmiddelen. De gevolgen zijn voor ons nog onbekend.

De vogelgriep wordt net als de varkenspest vastgesteld met een PCR test door de Universiteit in Wageningen. Een test waarvan inmiddels vast is komen te staan dat deze niet geschikt is om dit soort zaken te testen.

De boeren die nemen voetstoots aan van de Landbouw Universiteit Wageningen dat er een ernstige ziekte is geconstateerd op hun bedrijf als ze een paar dode of zieke dieren vinden op hun bedrijf. De vraag is echter, gezien de controversiële status van de PCR test of er werkelijk iets aan de hand is of dat men bijvoorbeeld veel te veel cycli heeft gedraaid met de PCR methode waarna er altijd wel iets wordt gevonden.

De openheid over de parameters was er niet bij Covid PCR testen en die is er ook niet bij de vogelgriep en varkenspest. Kortom de boerenstand is overgeleverd aan de Landbouw Universiteit.

De voorzitter van de WUR, Heimovara zegt dat ze een mes in de vlees en melkproductie wil. Haar voorgangster Louise Fresco maakte de Universiteit een contibutor van het WEF. De WUR is tevens huisvester voor de food innovation hubs van de WEF.

Als je al die zaken bij elkaar neemt dan lijken de vogelgriep en varkenspest een opzetje om de boerenstand in Nederland de nek om te draaien en de voedselketen te vergiftigen met mRNA technologie…


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4