Groeiremmer!


0

Vandaag mocht Dr.Jason Hickel de kamer dan eindelijk voorlichten over degrowth.

Hij schreef er een boek over en het past naadloos in het WEF concept van de vierde industriële revolutie. Daarom is Jason ook contributor bij het WEF. Op radio1 sprak een dame van een denktank er enthousiast, maar wat naïef over, de suv’s, privé jets en cruiseschepen van deze wereld hebben we niet nodig en moeten verdwijnen en we moeten het idee van groei loslaten.

De regering is er in ieder geval al een poosje mee bezig en ook de aan de WEF gelieerde industrie. Nu mag de kamer en het volk er ook van weten. Het groei model is al langer losgelaten onder het mom van klimaat, co2 en wat al niet. Dat dit idee met veel minder mensen moet gebeuren en dat daarvoor de vaccins worden ingezet dat wordt er niet bij verteld.

Dit is weer typisch een filosofie waar de elite mee aan de haal gaat. Eigenlijk bedoeld om een algemene geestelijke verrijking teweeg te brengen maar het wordt ingezet om de gewone man te plukken.

De privé jets zullen niet verdwijnen, net zomin als de privé jachten. De allerrijksten zullen hun positie consolideren. Wat wel zal gebeuren is dat deze filosofie die zo goed past bij ‘you will own nothing and you will be happy’ zal worden toegepast om het volk nog meer uit te kleden en te knechten onder het mom dat het goed voor ons is.

Waarschijnlijk heeft de man helemaal gelijk. Het gevaar schuilt hem echter in degenen die dit promoten en hun heimelijke destructieve depopulatie agenda. Het wordt een mooie wereld voor de elite.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4