Voor iedereen..


0

Voor iedereen die denkt dat een digitaal toegangsbewijs ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat een minister die zich gedraagt als vaccin lobbyist ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat een lockdown instellen waarbij er meer gezonde levensjaren verloren gaan dan worden gewonnen ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat wereldwijd oud WEF global leader studenten aan de macht zijn ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat het uitsluiten van een bevolkingsgroep ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat niet werkende mondkapjes toch verplichten ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat er een pandemie is en niet ziet dat de elite zich buiten het zicht van de camera niet aan de regels houd ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat de maatregelen gerechtvaardigd zijn terwijl er nauwelijks meer doden zijn dan andere jaren ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat zoveel gevaarlijke bijwerkingen voor een vaccinsoort dat voor het eerst bij mensen wordt gebruikt ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat een stok gevaarlijk diep in een neus steken om wat materiaal op te halen ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat het telkens verzetten van de doelen door een regering en daarmee een spoedwet telkens te verlengen ‘normaal’ is.

Voor iedereen die denkt dat het betalen van factcheckers en influencers door regeringen ‘normaal’ is.

Die zou ik willen aanraden om zich nu toch eens echt te verdiepen in de PCR test. Of op zijn minst eens te onderzoeken of er nog wel onafhankelijke media is in het land. Zijn de journalisten nog wel de ‘controlerende’ macht?  Is de huidige richting van het overheidsbeleid wel zo ‘gezond’ ? Is dit de toekomst die u graag voor uw kinderen ziet? Worden we niet veel te bang gemaakt door de media die alsmaar de angst aanjagen?


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4