HOE DEMONISERING WERKT


0

Hoewel ik altijd een grote mate van zorgvuldigheid betracht in mijn columns, sluipt er ook bij mij wel eens iets tussendoor wat niet geheel langs de meetlat van de waarheid ligt.
Gisteren heb ik een stuk geschreven over arts Diederik van Dijk – hoofd intensive care UMC – omdat deze volgens mijn info had uitgesproken dat één ongevaccineerde coronapatiënt verantwoordelijk zou zijn voor het uitstellen van 15 ‘gewone’ operaties voor o.a. kanker en hartpatiënten.
Mijn stuk was gebaseerd op een artikel op o.a. Linda.nl en op Flair online waar deze bewering werd geuit in – naar mijn mening – walgelijke en indoctrinerende vaccinatiepropaganda.
(https://www.linda.nl/nieuws/ongevaccineerde-coronapatient-hartoperaties-verdringen/)
(https://www.flaironline.nl/nieuws/een-ongevaccineerde-coronapatient-zorgt-voor-uitstel-15-hartoperaties/)

Vreemd feit aan deze Goebbels-achtige propaganda is dat de onderbouwing van deze bewering gehaald zou zijn uit een podcast van Diederik van Dijk, maar waar hij volgens het artikel op Linda.nl in zijn podcast gesproken zou hebben over ongevaccineerde coronapatiënten, blijkt hij in hetzelfde stuk op Flair online – slechts – gesproken te hebben over coronapatiënten.
Uiteraard maakt dit feit voor beide MSM-apparaten geen verschil, want de haatzaaiende titel boven beide stukken is toch echt dat de ongevaccineerde coronapatiënt verantwoordelijk is voor de afschaling van de reguliere zorg.

Nog ongeloofwaardiger wordt het verhaal als blijkt dat het ‘magische’ cijfer 15 – zoals u weet, het getal uitgestelde operaties – in een communicatie voorkomt van een UMC, maar dan wel van het Radboudumc, wat gelegen is in Nijmegen en volgens mij niets te maken heeft met het UMC van Diederik van Dijk, wat volgens mij toch echt gelegen is in Utrecht.
(https://www.radboudumc.nl/nieuws/2021/druk-op-de-zorg-neemt-toe?fbclid=IwAR0dFgWM3gyXuccIMAkPpK6snsquriUh-qqAwRZ2LEIcZgFTLWDgyka2l3Q)
Lullen al deze medici en MSM-kanalen elkaar dan enkel maar als een stel slechthorende papegaaien na, zonder ook maar de minste vorm van waarheidsvinding na te streven? Het simpele en korte antwoord daarop is overduidelijk……. ja.

Zo werkt dus het demoniseren in de praktijk, waar een arts spreekt over coronapatiënten wordt dit door de media zonder een spoortje van schaamte vertaald naar ongevaccineerde coronapatiënten, zonder dat zij hier ook maar enige vorm van verantwoording over hoeven af te leggen.
De ‘dekking’ voor deze bewering zal volgens Linda de Mol en Flair online liggen in het feit dat er een procentueel getal van de coronapatiënten op de ic’s ongevaccineerd is, en dat dit volgens de gemanipuleerde cijfers de overgrote meerderheid betreft.

Maar als dat het criteria wordt voor verslaggeving, waarom worden meerderheidscijfers dan niet altijd als – blijkbaar – doorslaggevend gepubliceerd.
Het is een bewezen feit dat een bepaalde bevolkingsgroep oververtegenwoordigd is in de misdaadcijfers, maar nergens wordt dit feit in de MSM staatsmedia als haatzaaiende propaganda gepubliceerd, want als je ook maar met een vinger wijst naar deze oververtegenwoordiging, krijg je van diezelfde MSM direct het etiket racist opgeplakt.

Als medewerker van MSM-apparaten als Linda.nl en Flair online zou ik me letterlijk kapotschamen voor deze Goebbels tactieken die er enkel op gericht zijn om de ongevaccineerde medemens te demoniseren, maar het niveau van de – naar mijn mening – zichzelf aan het grote geld prostituerende MSM-slaafjes, is van een dergelijk laag zichzelf reflecterend karakter, dat je nog eerder kan hopen op een speech van Hugochenko zonder ook maar één leugen, dan op een vorm van normbesef bij de (achter)kleinkinderen van Joseph Goebbels.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder