Vraag het niet aan Mona!


1

Mona Keijzer doet nogal wat stof opwaaien lijkt het, maar wat is dit allemaal waard? Alles lijkt erop dat de overheid de teugels weer even gaat laten vieren. We zien het aan een bericht als dat van Marc Bonten dat al voorsorteert op het opheffen van het OMT. We zien het aan Mark Rutte die zegt niet meer bij de persco’s te zullen zijn omdat er meer genormaliseerd moet worden en hij het toch allemaal een beetje overdreven begint te vinden. Hij wil wat verder van deze materie komen te staan. Onzin natuurlijk, deze man lult gewoon als Brugman hoe het hem uitkomt. Een paar weken terug haalde hij van Dissel er nog bij om wat kracht bij te zetten. We zien ook opeens veel aandacht vanuit de msm voor het onverdeeld open. Dit is een gecontroleerde exit strategie en of de actie van Mona zo spontaan is dat wagen we te betwijfelen.

Kortom we mogen de komende tijd weer even een beetje vrijheid gaan genieten. Dat ondertussen het CTB in de toolkit gaat dat boeit dan niemand natuurlijk. Het zal namelijk niet worden losgelaten. Ernst Kuipers geeft juist deze week aan dat hij voor verdere ontwikkeling in 2022 29 mln. nodig heeft. De QR code gaat dus gewoon door en kan straks wellicht als klimaatQR zomaar weer opduiken.

De timing is natuurlijk weer briljant, daar hebben de knappe koppen natuurlijk over nagedacht. We zitten voor de gemeenteraadsverkiezingen. De FVD doet in veel gemeenten mee, als ze zouden doorgaan zoals ze de afgelopen weken bezig waren dan zou dit de FVD in de kaart spelen. Door nu versoepelingen door te voeren en de redelijkheid zelf te spelen hopen de gevestigde partijen toch weer een stukje electoraat vast te houden. Trap er niet in!!


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4