Vruchtbaarheidsproblemen na vaccinatie?


0

In een brief aan de EMA de Europese medicijn autoriteit stellen Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Michael Yeadon dat er een mogelijk gevaar zit aan de Pfizer mRNA vaccins met betrekking tot de vruchtbaarheid van vrouwen. Dit zit hem in het stofje Syncytin wat een rol speelt bij de innesteling van een embryo in de baarmoeder.

De vaccinaties zouden antilichamen produceren tegen de spike-proteinen van het Sars-Cov2 virus. In diezelfde ‘spikes’ zitten ook Syncytin achtige proteinen. Wat de artsen nu zorgen baart is dat de antilichamen die tegen het virus worden gemaakt zich ook gaan keren tegen ons eigen voortplantingssysteem.

Op internet wordt momenteel flink gefact-checked dat de heren een valse claim zouden doen dat je onvruchtbaar wordt van de vaccins. Dat is echter niet wat ze beweren, mogelijkerwijs zou dit het geval kunnen zijn is wat zij stellen. Het is niet uitgesloten in een testfase en in de bijsluiter staat tevens dat er niet bekend is wat het vaccin voor invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Als mensen echter wel wat minder vruchtbaar zullen zijn de komende jaren na de vaccinaties dan is het nog maar de vraag of het vaccin de schuld zal krijgen. Al in februari 2020 verschenen de eerste berichten dat het Wuhan virus ook in de voortplantingsorganen werd gevonden en dat dit wellicht een probleem zou zijn.

Gezegd zal worden dat het niet de vaccins zijn die je onvruchtbaar maken, nee, het is Covid-19…


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4