Waarom zou men van u af willen, wat zijn de benefits?


1

Het milieu, minder vervuiling, voedselketen blijft schoon.

Het klimaat, minder co2 uitstoot, doelen worden behaald.

Natuur weer zijn gang laten gaan, houtkap amazone stoppen.

Verhullen dat de pensioenpotten leeg zijn, minder ouderen, minder uit te keren.

De onhoudbare schuldenberg laten oplossen, door oude systeem te laten crashen.

Massale werkeloosheid vanwege robotisering tegengaan?

Grondstof voorraad is niet toereikend voor 7mld mensen, met minder mensen kun je nog jaren genieten van allerlei luxe.

Fossiele brandstof voorraad is niet toereikend voor 7 mld mensen, met veel minder mensen is het nog jarenlang uit te smeren voor dat het werkelijk op is.

Een beperkte groep is veel makkelijker te controleren.

Kortom er is een kleine club mensen die over de rug van u en uw voorouders zeer rijk zijn geworden en die tot in de eeuwigheid willen blijven genieten van de geneugten van het leven. Pendelend van het ene paradijs naar het andere in privé-jets, hebben ze bedacht dat ze na jaren van ongebreideld winst pakken en vervuiling veroorzaken nu rijk genoeg zijn om deze stap te kunnen zetten en een groot deel van de wereldbevolking te elimineren. Een beperkte groep tot onderklasse, tot slaaf te maken met een social credit systeem en die voor hen te laten werken. Het nieuwe normaal.

Hoe kon het zo ver komen? Door jarenlange indoctrinatie met negatieve berichtgeving over hoe slecht het allemaal is geworden heeft de gemiddelde Nederlander een collectief schuldgevoel ingeprent gekregen. Men heeft het gevoel gecreeerd dat we met te veel mensen op aarde zijn en dat het zo niet langer kan, velen omarmen de maatregelen omdat iedereen zich schuldig voelt. Door schoolboeken, door films, door documentaires. Overal zat de boodschap in, u mag hier niet zijn want door u gaat het milieu kapot. Velen zijn er in gaan geloven…


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4