WAT VRAAGJES AAN MARTIN BUIJSEN


0

Beste Martin,

Wat kost dat nou, zo’n papiertje hoogleraar op de zwarte markt?
Doet dat evenveel doekoes als bijvoorbeeld dat roze papiertje, of ligt het meer in de buurt van de -door velen begeerde- verblijfsvergunningen?

Vanwaar mijn vraag zul je misschien denken -want ik weet, je bent de slimste niet- maar die schoot me zomaar te binnen toen ik weer zo’n losgeslagen randdebiel -mijn mening naar jou toe- voorbij zag komen die dankzij de vaccinaziplicht zijn fifteen minutes of fame denk te behalen.

Volgens jou, beste Martin, moeten wij allemaal, à la de praktijken van Mengele, maar in de rij gaan staan voor onze gedwongen gifcocktail, omdat dat in een democratie nu eenmaal zo werkt.
Het schuurt bij mij wat beste Martin, dat een persoon die een -vast fancy- visitekaartje heeft met daarop de titel hoogleraar gezondheidsRECHT, daarbij denkt het recht van miljoenen Nederlanders met voeten te kunnen treden.
Jouw vast ook weer duur betaalde -lees: ietwat omgekochte- mening dat wij maar gedwee in de rij moeten gaan staan voor ons cocktailtje, en daarna waarschijnlijk ook nog dank u wel moeten zeggen, gaat in tegen alles waar je ook maar het woordje recht aan kan vastplakken.

# jouw idee van gezondheidsrecht ontneemt mij mijn recht op mijn eigen gezondheid.
# jouw idee van gezondheidsrecht ontneemt mij mijn recht op onschendbaarheid van mijn lichaam.
# jouw idee van gezondheidsrecht ontneemt mij mijn recht op het hebben van een eigen soevereine mening.
# jouw idee van gezondheidsrecht ontneemt mij mijn rechten, zoals zij o.a. zijn vastgelegd in onze grondwet, de universele verklaring van de rechten van de mens en de Neurenberg code….. die -hoe irononisch- juist is opgesteld om hobbyprikkers als Mengele voorgoed uit te bannen.

Kijk beste Martin, de geschiedenis heeft ons uitgewezen dat als je de mensen met een wat -laten we het zo noemen- losse moraal de vrije hand geeft, het begint met wat ‘prikjes’ en eindigt met een serie lampenkappen gemaakt van mensenhuid.
Nou zeg ik niet dat jullie allemaal silence of the lambs-achtige trekjes hebben, met een hobbykuil in de kelder, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere……. en keep the fuck away van jullie experimentjes met de mensheid.

Het kriebelt bij mij namelijk wat dat jullie ruim 7,7 miljard mensen willen injecteren ter bescherming van 0,00000007 procent…….. of was dat die klimaatgekte?
Waarom dat wat kriebelt? Door de redenatie die erachter schuilgaat beste Martin.
Jullie verkooppraatje luidt: wij hebben een 95, 96, of 97% effectief vaccin, maar het werkt pas als iedereen het neemt?
Hoe dan Martin? Hoe weet men dat het 95, 96, of 97% effectief is, als men nog geen 0,0000000000000098% (voorzichtige schatting) van de wereldbevolking heeft geïnjecteerd?
Jullie verkooppitch is dus: wij hebben een auto gemaakt die voor 95% uit zichzelf rijdt maar dat werkt pas als 7,7 miljard auto’s het ook hebben……. en dat weten we omdat we het bij 1 auto hebben getest.
Weet je hoe wij dat noemen Martin? De logica van een gebakken banaan, oftewel enigszins aangebrand en ietwat krom.

Nou kan ik je natuurlijk wijzen op het feit dat ome Bill in 2019 al jubelde omdat hij in 2020 zo #godstyphusveel aan vaccins zou gaan verdienen, maar dan ben je al snel weer een complotwappie, en ik wil het zeker niet op mijn geweten hebben dat Youp dat K*U*T-lied weer gaat staan brallen, onderwijl zijn luier volschijtend.

Nee beste Martin, ik wil het graag met jou hebben over jullie verbazingwekkende interpretatie van cijfers, naar gelang het jullie bankrekening ten goede komt.
De hele fuck…. (censuur) wereld moet gegijzeld worden omdat er een virus rondwaard wat dodelijk is voor nog geen 1% van de mensen die ermee besmet raken, want die minder dan 1% rechtvaardigt dit.
Als er dan echter een vaccin komt waar -nogmaals- iedereen mee geïnjecteerd moet worden, en er zijn (ernstige) bijwerkingen bij bijvoorbeeld meer dan 1% van de testpersonen, dan is die 1% ineens ‘verwaarloosbaar.’

Jullie beste Martin, hebben de werkethiek van Louis Vuitton tasjesverkopers op de zwarte markt van Swabibabiland, ze beloven je gouden bergen maar je weet gewoon dat je genaaid wordt.
Maar heb jij straks ook de ballen om als zo’n tasjesverkoper langs te gaan bij dat ‘verwaarloosbare’ slachtoffer van de gifspuit, om te vertellen dat zijn of haar dood toch echt gerechtvaardigd was ter bescherming van die nog geen 1% van de potentiële slachtoffers van dat biervirus?

En nee, het antwoord hoef je mij niet te geven, dat kan ik met 100% zekerheid raden.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder