Wordt een digitaal paspoort werkelijkheid?


-1

Wordt een digitaal paspoort werkelijkheid?

De reguliere media heeft nog geen weet over het bovengenoemde feit. Mogelijk is daar een reden voor. Verdict, een online mediabedrijf op het gebied van technologie publiceerde op 11-05-20 een artikel:
‘Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries’
(Digitaal coronavirus paspoort gaat geleverd worden in 15 landen)

Het Britse bedrijf VST Enterprises heeft volgens Verdict een zakelijke deal gesloten met het bedrijf Circle Pass Enterprices om digitale gezondheidspaspoorten te maken. De corona maatregelen moeten nog lang blijven en we moeten rekening houden dat deze maatregelen nog worden aangescherpt.

De twee bovengenoemde bedrijven gaan samenwerken om het veiligste digitale gezondheidspaspoort te maken. Ook gaan de bedrijven samenwerken met de Overheden en de particuliere sector om de COVI pas overal ter wereld op de markt te brengen.

Hoe werkt het digitale gezondheidspaspoort?

De COVI pas werkt met een kleurensysteem. Het zal de kleuren rood, groen en amber aangeven als een persoon positief of negatief op Corona getest is. De gebruiker moet eerst de app downloaden en persoonlijke gegevens invullen als naam, adres en leeftijd. Dit wordt dan gecontroleerd doormiddel van een vingerafdruk of een gezichtsscan. Dan wordt er een test afgenomen door een bevoegd individu en worden de resultaten gescand in de COVI pas. Op deze manier kunnen ze de gegevens van de digitale gezondheidspas gebruiken om de gezondheid van mensen na te gaan zodat ze zonder risico weer naar hun werk kunnen, of veilig kunnen reizen.

Louis James Davis CEO van VST Enterprises  is er van overtuigd dat het digi paspoort en de door de Overheden goedgekeurde testkits de lockdown dan langzaam maar geleidelijk wordt opgeheven.

Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3