NPO valt Jensen aan vanwege zijn andere geluid!!!


1

NPO valt Jensen aan vanwege zijn andere geluid!!!

Robert Jensen bekend van radio en TV heeft een eigen site waarop hij een ander geluid over het coronavirus laat horen dan de meeste Media kanalen in Nederland. (Robert Jensen, het echte geluid) Jensen vindt dat het coronavirus als een angstwapen op ons is gericht.

Hij vertelt ons in een van zijn nieuwste video’s hoe onze Overheid ons een schuldgevoel aanpraat. Bijvoorbeeld over het probleem op de IC waar het tekort aan IC bedden zou zijn. De Overheid is echter zelf verantwoordelijk voor het tekort aan IC bedden. (Het kabinet Rutte is al jaren bezig de zorg uit te hollen, vroeger waren er meer bedden beschikbaar.)

Hij laat zien hoe de Media de burgers manipuleert met foto’s waarop is ingezoomd waardoor het lijkt alsof het ergens erg druk is geweest. Bijvoorbeeld de Haagse Markt. Chris Kalkman een ondernemer zei op social media:  zo rustig was het hier niet eerder. Die foto is niet van vandaag.

Jensen wil graag dat iedereen wakker wordt en ziet wat er ECHT aan de hand is. De media is niet te vertrouwen. De meeste mensen sterven ook niet alleen aan corona zegt Jensen. Ze sterven voornamelijk aan onderliggende ziektes.

Ze zouden dit eens goed moeten onderzoeken maar dat doen ze niet. Er is absoluut geen context en ze maken ons gewoon bang.

Robert wordt aangevallen door de Mainstream Media omdat hij een totaal ander geluid laat horen. Jan Slagter noemt het ‘misdadig dat er iemand zo kan profiteren van de coronacrisis.’
Renzo Veenstra (hoofdredacteur van omroep Brabant) vindt Jensen zijn uitspraken zelfs schadelijk. Hij zegt op You Tube voornamelijk dat corona onzin is. Daarnaast vertelt hij de mensen dat ze de media en de Overheid niet moeten geloven.
Dit zei Veenstra in het Mediaforum van Spraakmakers.

Jensen’s  video’s worden 300-400 duizend keer op You Tube bekeken. Dat is veel vaker dan dat er mensen naar de Landelijke zender kijken.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *