Young Covid


0

Rutte en De Jonge willen kinderen vanaf 12 jaar ook gaan inenten. Jaarlijks. De grote vraag daarbij is met welk doel? Je denkt in eerste instantie dat het is om ze te beschermen tegen Covid natuurlijk. Logisch. Maar dat is niet logisch. Immers kinderen lopen geen gevaar als ze Covid  krijgen.

Oh maar dan is het zodat de kinderen het niet door kunnen geven?! Nee, dat kan het ook niet zijn want ingeёnten kunnen het nog altijd doorgeven. Dat hebben we De Jonge zelf horen zeggen in de kamer.

Dus:

-Kinderen lopen geen gevaar als ze Covid krijgen.

-Ingeёnten kunnen het virus nog doorgeven.

Kortom het heeft totaal geen zin om kinderen bloot te stellen aan de risico’s van deze nog altijd experimentele vaccinaties. De testfase loopt nog zeker tot december 2023 en juist kinderen zijn het meest gebaat bij zekerheid met betrekking tot het uitsluiten van lange termijn risico’s.

Wat zit er dan achter het idee om ook kinderen tegen Covid te gaan vaccineren? Wat is de werkelijke reden?

Denkt u er eens over na!  Dat doet de regering namelijk ook, die heeft de marketing bureaus al aan het werk gezet om deze onzin te gaan verkopen aan het publiek. Op uw kosten natuurlijk. Het zal wel zoiets worden als “Young Covid” of een nieuwe variant die ook kinderen treft. Ze kunnen alle kanten op.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4