ZELDZAAM


0

Er is iets vreemds, en zeker tegenstrijdig, aan de hand in lala medialand.
Steeds vaker krijgen wij in berichten te zien dat er proefkonijnen zijn die na de DNA-fuckende gifspuitjes, last krijgen van ‘zeldzame’ bloedproppen, maar hoe zeldzaam zijn deze vaccinatie-cadeautjes als bijna de gehele mondiale media er al over schrijft?
Het blijkt dat de MSM tijdens hun cursus, hoe verkopen wij een plandemie, niet goed opgelet heeft, want wil je iets als zeldzaamheid verklaren…….. dan vul je er je ranzige kranten niet mee. Cruyff zou zeggen: dat lijkt me logisch!

Wij, als allesslikkende makke schapen – in de ogen van de media – zullen uiteraard geen vraagtekens zetten bij het gebruik van het woord zeldzaam, als tegelijkertijd ieder geprikt schaap ontraden wordt om te gaan vliegen, omdat die experimentele gifcocktail in je lijf er dan voor zorgt dat je bloed nogal gaat klonteren, en ‘Air Deadly’ niet echt uitnodigend staat op een vliegtuigromp.

Hoe achterlijk denkt men nu eigenlijk dat wij zijn……. eeeeuuh wacht. Hmmmm ?. Tsja…. gezien het slikken van het coronabeleid door het overgrote deel van het volk, uiteraard heeeuul, heeeeuuul erg achterlijk.
Omdat de meerderheid van het volk alles weghapt als Peijnenburg, en na de zoveelste ‘geseling’ vraagt om nog een tandje extra, is men gaan geloven dat men daadwerkelijk de racekak kan verkopen voor Nutella…… want dat achterlijke volk slikt toch alles.

Ieder, en dan bedoel ik ook echt ieder, weldenkend mens voelt op zijn boerenklompen aan dat de – inmiddels overbekende – bloedklonters geen zeldzaamheid meer zijn als de noodlijdende luchtvaartindustrie er zelfs een emergency vergadering over belegt, en piloten het advies krijgen om na hun prikafspraak maar even niet te vliegen. Krijg je geen bloedproppen dan pleurt het vliegtuig wel naar beneden omdat dat ‘feestje’ plaatsvind in de cockpit.

Zeldzaam is het nieuwe ‘ik heb er geen herinnering aan,’ want je weet dat het de grootste lariekoek is, maar de brenger van de boodschap schijnt er stellig in te geloven……. althans zo wordt hen dat opgedragen.

De bijwerkingen van de gifspuiten zijn inmiddels zo zeldzaam dat zelfs het toonbeeld van ‘jawohl’ en ‘befehl ist befehl,’ die nationale mannschaft maar even bedankt voor de prik, bang als men is dat men net bij de beslissende penalty zal ‘struikelen’ over, niet het legendarische polletje van van Breukelen, maar het allesbeslissende bloedpropje.

Ik vind het prima dat de MSM de bijwerkingen blijft bagatelliseren als zeldzaam, ongeveer even ludiek als de frikandel van Hugo, maar als de zeldzaamheid in absolute getallen inmiddels de ‘dodelijkheid’ van dat zo gevreesde griepvirus ruimschoots overstijgt, rest bij mij slechts één vraag: who the fuck are you kidding?

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder