12 redenen om de lockdown per direct te stoppen

Het ziet er naar uit dat we in een nieuwe samenleving terecht gaan komen. De zogenoemde anderhalve meter samenleving. Het nieuwe normaal. De vraag is of dat überhaupt wel nodig is en of er gegronde redenen zijn, om deze anderhalve meter samenleving te stoppen.


-1
nieuwe abnormaal

Anderhalve meter.jpg

12 redenen om per direct de Lockdown plus de anderhalve samenleving te stoppen!!!

Het ziet er naar uit dat we in een nieuwe samenleving terecht gaan komen. De zogenoemde anderhalve meter samenleving. Het nieuwe normaal. De vraag is of dat überhaupt wel nodig is en of er gegronde redenen zijn, om deze anderhalve meter samenleving te stoppen.

Als er geknoeid wordt met de sterfte cijfers en werkende medicijnen worden tegen gehouden, is er toch geen reden meer voor al deze Corona maatregelen?

Begin maart dit jaar werd Europa opgeschrikt door een nog onbekend virus. Niemand wist nog hoe het virus zich zou gedragen. Het was onduidelijk hoe gevaarlijk en besmettelijk het virus zou zijn. Er kwamen zorgelijke berichten vanuit China, Italie en ook hier in Nederland (Brabant), over ernstig zieke mensen en overvolle ziekenhuizen, vol doodzieke Corona patiënten.

Het belangrijkste argument voor de lockdown, was om de tekorten van IC bedden te voorkomen en de zorg te ontlasten.

We zijn nu twee maanden verder en het begint er op te lijken, dat er geen einde komt aan de lockdown.  Het aantal besmettingen blijkt mee te vallen en de sterfte cijfers zijn vergelijkbaar met een gewone griepgolf. Zijn er nog wel redenen om de lockdown in stand te houden? Door de onbekendheid van het virus, werd door de overheid besloten om een tijdelijke lockdown in te stellen.

De overheid en het RIVM willen de anderhalve meter als het nieuwe normaal invoeren. Dit betekent dat evenementen en grote bijeenkomsten voorlopig niet meer mogen plaatsvinden. Ook de horeca en de middelbare scholen blijven gesloten. Als ze dan eindelijk wel open mogen, zitten er de meest absurde voorwaarden aan vast, waar niemand voor gekozen heeft.

Het is redelijk om mensen te vragen om mee te werken aan social distancing, als er echt een pandemie zou zijn, maar momenteel is er geen enkele reden meer, om de lockdown aan te houden. De maatregelen zijn meer een staat van beleg. Zij ontnemen ons onze burgerrechten.

Er zijn wel degelijk redenen om de gedeeltelijke lockdown te staken.

1  Er is geen noodtoestand meer

De ziekenhuizen en de IC afdelingen kunnen het allemaal weer prima aan. Bovendien is er een werkbaar medicijn tegen Corona

2  Een virus als excuus voor een politieke agenda

Het virus wordt als afleiding gebruikt, om onze maatschappij te veranderen in een sociaal controleerbare samenleving.

3  Anderhalve meter niet wetenschappelijk onderbouwd

Er is geen wetenschappelijke onderbouwing, dat de anderhalve meter afstand echt werkt. Uit een onderzoek van de Erasmus Universiteit, blijkt dat je je zes tot acht meter moet distanciërenwat in de praktijk moeilijk is.

4  Boosten van immuumsysteem

Het nemen van vitamine C werkt heel goed om je immuumsysteem wat te versterken. Dit kun je natuurlijk combineren met vitamine D, Zink en Selenium. Voor de mensen die een risico groep vormen voor Corona, is het beter om geen griepprik te nemen. Uit een onderzoek door het Pentagon is gebleken dat zij 36% meer kans hebben op besmetting van het Corona virus. Dr Judy Micovits (virologe) zegt zelfs, dat het virus mede door de griepprik is ontstaan.

5  Naar buiten gaan moet gestimuleerd worden

Het virus blijkt sneller te sterven door zonlicht en de frisse buitenlucht. Bovendien bouw je vitamine D op in de zon, wat weer goed is voor je immuumsysteem

6  Natuurlijke wijzen om de lucht te zuiveren

Je kunt regelmatig de ramen open zetten om te ventileren. Dat werkt veel effectiever, dan de anderhalve meter afstand. Om een ruimte te ontsmetten, kun je ook etherische oliën gebruiken. Bovendien hebben oliën een geneeskrachtige werking

7  Cijfers zijn gemanipuleerd

De cijfers van het aantal Corona patiënten wordt gemanipuleerd.  Volgens  de eerste hulp artsen dr. Dan Erickson en dr. Artin Massihi, is het percentage van het aantal mensen dat sterft of wordt getest, veel kleiner als je een veel grotere groep gaat testen. Hun conclusie was dat er in hun regio, in Californie het sterfte cijfer 0,03% was! In Italie blijkt uit cijfers dat 96.3% aan een andere aandoening is overleden dan aan COVID 19. Volgens de wetenschap is het niet meer dan een gewone griep.

8  Grote economische schade

De economische schade is enorm. Dit geldt voor horeca, kappers, fysiotherapeuten, nagelsalons, noem ze maar op. Veel van hen hebben geen reserves, om nog langer dicht te blijven en als ze straks weer open mogen, met de anderhalve meter afstand en het aantal bezoekers wat ze mogen ontvangen. Daar komt bij, dat mensen hun banen verliezen en mensen dakloos worden. De anderhalve meterregel staat totaal niet in verhouding, tot een virus dat gelijk staat aan een gewone seizoensgriep

9  Geen reden om scholing te beperken

Volgens het CDC (Center of Disease Control) in de VS, blijkt dat kinderen amper symptomen ontwikkelen, waardoor ze dus amper besmet raken of een ander kunnen besmetten.

10  Grote schade voor andere patiënten

Omdat de focus nu voornamelijk op Corona patiënten ligt, worden andere mensen met ernstige aandoeningen niet of amper geholpen. Ze worden of op wachtlijsten gezet, of sterven voortijdig voordat ze hulp hebben gehad. Er zullen meer mensen sterven aan hart aandoeningen en kanker, omdat er behandelingen worden uitgesteld of controles die niet door gaan.

11  Werkbaar medicijn onterecht gesaboteerd

Een top viroloog Didier Raoult meldde al rond 26 februari dit jaar, dat er geweldige resultaten waren behaald met het medicijn Hydroxychloroquine. Dit in combinatie met Zink Sulfaat en Azytromyzine. Dit middel kan opname in een ziekenhuis voorkomen, mits het in een vroeg stadium wordt gegeven. De behandeling duurt hooguit 11 dagen en heeft een slagingskans van 90%. In sommige gevallen geeft het medicijn hartkloppingen als bijwerking, maar die zijn nihil. Dit hoeft verder geen problemen te geven onder begeleiding van een arts. Met een goedkoop en beschikbaar medicijn is een lockdown niet meer nodig.

12  Afstand houden is tegennatuurlijk

Mensen zijn van nature sociaal en hebben elkaar nodig. Intimiteit en samenzijn versterkt ons eenheidsbewustzijn.

Er zijn dus wel degelijk gegronde redenen om de lockdown op te heffen en weer terug te gaan naar het normaal.  

STOP DE LOCKDOWN!!!!

stop 1.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *