350 duitse artsen vechten tegen de Coronamaatregelen

Duitsers gaan al weken in grote groepen in protest tegen de Coronamaatregelen. In Duitsland is het protest groter dan in andere landen.


-1
corona artsen

350 Duitse artsen vechten tegen de Coronamaatregelen.

Zo’n 350 Duitse artsen komen in opstand tegen de Coronamaatregelen en tekenen bezwaar aan. Dit zijn artsen die deel uitmaken van ‘Arzte fur Afklarung’. De artsen vinden de maatregelen buitensporig en vinden dat de overheid niet transparant is over de Coronadoden.

Arts Heiko Schoning zegt tijdens een persconferentie van deze groep, dat de maatregelen niets te maken hebben met het onderdrukken van het virus.

Ook waarschuwen de artsen ervoor dat er 100.000 mensen sterven, omdat hun operaties zijn uitgesteld en 2,5 miljoen mensen de zorg niet kregen die ze nodig hadden.

Internist Claus Kohnlein uit Kiel vraagt zich af waar bondskanselier Angela Merkel zo bang voor is. In een interview met het tv programma Panorama 3 vertelde hij, dat Corona vergelijkbaar is met een verkoudheidsvirus.

Duitsers gaan al weken in grote groepen in protest tegen de Coronamaatregelen. In Duitsland is het protest groter dan in andere landen.

Jurgen Elsasser, bekend van het tijdschrift Compact zegt dat Merkel een dictatuur, zoals onder Honecker wil installeren. Ook is er veel kritiek op de media. De betogers vinden, dat de media te veel paniek hebben gezaaid, onder het publiek en daardoor de Coronadictatuur van Merkel gehoorzaam hebben verspreid.

ziekenhuis.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *