Arts: ‘Er is een Derde Wereldoorlog gaande. Met een virus als inzet’


1

(9ForNews)

Aangezien er iedere dag toch duizenden zogenaamde besmettingen bijkomen, kun je alle coronamaatregelen net zo goed afschaffen. Ze hebben kennelijk niets geholpen, zegt arts Matthijs Schoemacher. “We zijn terug bij af. Ze gaan rustig opnieuw beginnen. Ze maken alles en iedereen kapot. Natuurlijk in ons eigen belang!”

“Momenteel worden we gedwongen te leven in een wereld die zijn weerga niet kent, uniek in de geschiedenis der mensheid, uitgelokt door een stel machtswellustelingen, aan de hand van een virus dat in niets verschilt van vergelijkbare virussen,” aldus de arts.

Hij zegt in zijn leven nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. “Ik moet me verweren tegen een onzichtbare vijand, bedacht door een stel uitermate incompetente en wrede nerds.”

Ondertussen moeten we wachten op een door hen nog te ontwikkelen vaccin. Daar is Schoemacher ook erg sceptisch over. “Een premier die nog nooit heeft nagedacht over de gevaren van vaccins moet ook niet proberen om ons aan de hand van de meest ziekelijke maatregelen een nieuw vaccin door de strot te duwen. Hij is zeker het rampenvaccin van 2009 vergeten!”

Stop die waanzin!

De ziekenhuisopnames en doden komen eraan, hoe dan ook, stelt de arts. Alles valt onder het kopje coronadoden. “Onderliggende kwalen worden doodgezwegen.”

Volgens Schoemacher is er een Derde Wereldoorlog gaande. “Met een virus als inzet. Niet met wapens, maar met een veel effectiever, wereldwijd ingezet propaganda-apparaat. Een psychologische oorlog, waarvan de gevolgen uiteindelijk niet zijn te overzien. Stop die waanzin!”

Hij wijst erop dat er ieder jaar een griepuitbraak is geweest, met min of meer ernstige ziekteverschijnselen zoals luchtweginfecties. Nu is Covid-19 opeens het meest beruchte killervirus aller tijden en wordt van andere virussen niets meer vernomen, zegt hij. “Corona regeert! Verlamt alles en iedereen. Een nieuwe religie ontstaat.”

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *