Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’


0

(9ForNews)

Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, Sam Brokken, prof. dr. Pierre-Francois Laterre en dr. Mélanie Dechamps.

Sinds enkele weken borrelen meer en meer tegenstemmen op vanuit de medische, socio-economische en juridische wereld tegen de geldende coronamaatregelen. Op 24 augustus verscheen een eerste open brief, de ‘Omgekeerde Lockdown’ getekend door meer dan 1.500 artsen, wetenschappers en zorgverleners. Kort daarna gevolgd door publieke manifesten ‘Belgiumbeyondcovid’ (+80 wetenschappers, medisch specialisten en 12.500 burgers) en ‘Coronamanifest’ (+13.400 ondertekenaars).

In het medische werkveld schuilt een enorme expertise, zowel binnen de Belgische academische wereld als bij zorgverleners die op basis van ‘evidence-based practice’ willen handelen. Terwijl de deskundigen van CELEVAL en de medische actoren dezelfde doelstellingen hebben “om de bevolking te beschermen”, vinden stemmen uit het medische werkveld weinig weerklank in de media en zijn ze vaak onderhevig aan kritiek van de experten.

Lees verder:
https://www.ninefornews.nl/artsen-roeren-zich-laat-gezonde-bevolking-naar-oude-normaal-terugkeren/?fbclid=IwAR1jN0Fz3SI7zmOC5ebUN9yGt1AgsO26Ds90ynRlomGWkdpW_n_ZEgCcQjU

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *