Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;


0

(Xander Nieuws)

Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers; 

Britten zetten leger in tegen corona overtreders
Het Lagerhuis van de Australische staat Victoria heeft een voorstel van premier Daniel Andrews om burgers die de extreem strenge corona regels overtreden, of meningen verkondigen die de overheid ‘complottheorieën’ noemt, voor onbepaalde tijd in ‘faciliteiten’ – oftewel concentratiekampen – op te sluiten, aangenomen. Ook in Groot Brittannië grijpt de totalitaire tirannie van premier Boris Johnson steeds harder in door het leger te gaan inzetten tegen burgers en bedrijven die zich verzetten tegen de in gang gezette tweede lockdown, die, zoals onze lezers weten, al in de zomer door Europese regeringsleiders werd besloten.

Het gaat steeds harder met de wereldwijde klimaat-corona staatsgreep die tegen de nog overgebleven vrijheden en rechten van burgers en bedrijven is gericht, en waardoor de bestaande economie en welvaart voor een groot deel zullen worden weggevaagd.

BOA’s mogen ‘complotdenkers’ arresteren en laten opsluiten
De extreemlinkse Australische staat Victoria haalde al eerder het nieuws met gewelddadige invallen in de huizen en auto’s van mensen die ervan werden verdacht de corona regels te overtreden. Zogenaamd om de samenleving ‘veilig’ te houden wil de sociaaldemocratische premier Andrews nu willekeurig mensen kunnen arresteren en opsluiten, zonder dat er ook maar enige sprake is van een misdrijf. Zo’n arrestatie mag dan ook worden gepleegd door de Australische variant van een BOA, of andere ‘publieke dienstverleners’.

Ook mensen die openlijk twijfelen aan de genomen maatregelen en aan het officiële ‘pandemie’ verhaal, mogen vanwege het ‘verspreiden van gevaarlijke complottheorieën’ worden opgesloten. Daarnaast komt er een ‘kliklijn’ waarmee mensen die anderen ervan verdenken de regels niet na te leven bij de overheid kunnen aangeven, zodat de overtreders vervolgens kunnen worden gearresteerd.

‘Buitensporig en draconisch’
Een groep van 18 gerespecteerde voormalige rechters en advocaten schreef in een open brief aan de premier dat zijn voorstel ‘ongekend en buitensporig is, en ruimte geeft aan misbruik.’ Advocaat Ross Gillies noemde de wet ‘draconisch’, en sprak er zijn grote zorgen over uit dat ‘op macht beluste’ mensen die geen agenten zijn straks feitelijk naar eigen inzicht arrestaties mogen verrichten.. ‘Dit kan enorm onrechtvaardige situaties opleveren.’
Desondanks is de omstreden wet reeds door het Lagerhuis (de Australische Tweede Kamer) aangenomen. Volgende maand buigt het Hogerhuis (de Senaat) zich erover.

Britse leger gaat politie helpen bij afdwingen tweede lockdown
In Groot Brittannië gaat het hard dezelfde kant op. Mensen moeten weer verplicht thuis werken, de horeca en andere events (zoals bruiloften) zijn verder beperkt met kortere openingstijden en nog minder toegestane bezoekers, publiek bij sportwedstrijden is opnieuw niet meer toegestaan (of zeer beperkt), en bedrijven die weigeren te gehoorzamen kunnen door de politie worden gesloten, die daarbij de hulp van het leger mag inroepen.
Er is een petitie georganiseerd tegen de ‘Coronavirus Act 2020’, die de overheid ‘gevaarlijke macht geeft, zoals het onbeperkt opsluiten van mensen, het afnemen van biologische samples (= verplichte testen), en het mogen overslaan van verplichte medische controle na overlijden’, waardoor doden ogenblikkelijk kunnen worden gecremeerd, en de staat vervolgens zonder bewijs mag beweren dat het om ‘corona’ slachtoffers ging.

Minister De Jonge kondigt DDR-censuur aan
De DDR 2.0 / Stasi censuur-dictatuur begint ook in Nederland op te rukken. Minister Hugo De Jonge heeft de Tweede Kamer laten weten dat het kabinet actief gaat optreden tegen ‘desinformatie’ zodra er een coronavaccin beschikbaar is (vermoedelijk in de eerste maanden van 2021). Naast het verwijderen van ongewenste meningen kondigde hij in samenwerking met het RIVM een pro-vaccinatie propaganda campagne aan.

Nederland zit net als de rest van West Europa in de aanloopfase naar de tweede lockdown, die zoals u weet al in de zomer werd afgesproken, en precies op de voorspelde 18 september begon. De media wakkeren de volkomen ongegronde angst voor het virus dagelijks verder aan met het nietszeggende oplopende aantal ‘besmettingen’, en dreigende ‘overvolle ziekenhuizen’. Ondertussen beginnen bekende figuren zoals burgemeester Aboutaleb van Rotterdam op te roepen om binnen een week tot nieuwe landelijke maatregelen te komen.

Voorspelde paniek zaaien volgende stap naar dictatuur
De GGD Amsterdam kraait verplicht zijn eigen ‘Paniek Plandemie’ deuntje mee door vandaag te beweren dat ‘de volksgezondheid in gevaar is‘ , en dat terwijl er landelijk maar iets meer dan 100 IC opnames zijn van mensen van wie gezegd wordt dat ze Covid-19 hebben. Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, waarschuwde gisteren dat we onze ‘veiligheidsriemen maar vast moeten maken. We zitten in precies dezelfde situatie als in maart, of eigenlijk al een stapje verder.’

Kortom: het gaat exact volgens het scenario zoals we al maanden voorspellen. De machthebbers die deze staatsgreep uitvoeren zullen niet stoppen voordat onze economie in 2021-2022 is verwoest, alle vrijheden van ons zijn afgenomen – inclusief het onvervreemdbare recht op de integriteit en autonomie van ons eigen lichaam -, vrijwel al het intermenselijke contact is verboden, normale menselijkheid illegaal is verklaard, en we in een permanente techno dictatuur worden gestort, waarbij die in het voormalige Oostblok vergeleken slechts kinderspel was.
En het trieste is dat de meeste mensen dit nog schijnen te willen ook.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *