Beste handhaver..


0

Beste handhaver

Wat voor soort handhaver je ook bent, het is goed dat er mensen zijn met een functie zoals jij, anders wordt het een losgeslagen boel. De laatste tijd zul je het wel druk hebben met alle onrust in de maatschappij, ik maak me alleen zorgen waarmee je het vooral druk hebt.

Zoals je waarschijnlijk weet zijn niet alle cijfers die in het nieuws komen over alles wat met corona te maken heeft kloppend met de werkelijke situatie, met andere woorden we worden voorgelogen over bijv. het aantal corona doden en over de wijze waarop het virus zich verspreid.

Echter ben jij wel in de positie om te handhaven op dit beleid wat gebaseerd is op leugens.

En het is een beleid dat de bevolking meer schade toebrengt dan dat wordt vermeden. Aan het eind van je werkdag kun je hopelijk gewoon lekker naar huis. Op het moment dat je je werkkleding uittrekt en je eigen kleren weer aantrekt en je je werk verlaat ben je gewoon weer net als al die andere mensen… een burger.

En wanneer je beseft dat je gehandhaafd hebt op het corona beleid en je er bewust van bent dat het hele beleid één groot theater is om het volk onder de duim te krijgen. Heb je dan niet het gevoel dat je gewoon in je eigen nest hebt staan schijten?

Mocht jij je hier in herkennen neem dan alsjeblieft het besluit om niet meer te handhaven op het destructieve corona beleid en wijs de mensen erop wat ze juist nodig hebben, bijvoorbeeld een schouderklopje of een knuffel. En als je bang bent voor je baan probeer dan je collega’s wat bewustwording mee te geven zodat je sterker komt te staan.

Jij bent als handhaver en misschien wel samen met je gezin net zo goed een onderdeel van de maatschappij en die wil je toch niet naar de knoppen helpen door mensen te beperken omdat ze bijv. naast elkaar lopen of een horecaondernemer bekeuren omdat zijn tafeltjes te dicht bij elkaar staan?

Als jij als handhaver en al je collega’s hun handen aftrekken van de handhaving op het corona beleid dan zijn we heel snel weer terug bij het “oude normaal” en kan iedereen weer opgelucht ademhalen, zeker met zo’n schone lucht als dat we nu hebben.

Dan kunnen bijvoorbeeld de horecazaken weer open op de oude normale manier zonder bang te zijn dat ze bekeurd worden.

Je zou de mensen wel advies kunnen geven over maatregelen die wél helpen om de virusverspreiding tegen te gaan.

Dan kun je gewoon je werk blijven doen alleen dan op een constructieve manier en de maatschappij weer terug brengt naar het “oude normaal”

Dus beste handhaver, jij bent een enorme sleutel in het terugbrengen van de maatschappij naar het “oude normaal”

Heel veel succes met je baan en het mens zijn.

Met vriendelijke groet,

Zomaar iemand.


Like it? Share with your friends!

0