1000 specialisten + wetenschappers hebben hun ogen open


-2

1000 specialisten + 120 wetenschappers hebben hun ogen open!!!

Artsen willen Duitsland en andere landen wereldwijd waarschuwen voor het Coronabeleid. Zij kunnen heel goed onderbouwen waarom het beleid zo irrationeel en gevaarlijk is. Deze artsen denken dat er een ander plan achter zit, zoals een eigen politieke agenda. Nu vormen ze samen een oppositie om Duitsland te behoeden voor een ramp.

Vier Duitse artsen zijn verantwoordelijk voor deze onderneming, ‘Artze fur Aufklarung’.

Deze onderneming wordt gesteund door 120 wetenschappers en wel 1.000 artsen, experts en specialisten door het hele land. De lijst blijft groeien. Ze zijn het er allemaal over eens, dat het Corona beleid een misdaad van de regering tegen de burgers is. Dit zijn niet gewoon mensen, dit zijn honderden huisartsen, specialisten en experts vanuit het hele land. Zij weten dat er een enorme misdaad tegen hen is gepleegd.

Het Coronavirus van dit jaar valt onder de gewone seizoensgriepvirussen. (SARS-CoV2).

Alle maatregelen hebben niets van doen met het bestrijden van dit virus. Dat is goed nieuws.

Het slechte nieuws is dat iedereen heel bang is voor een virus dat niet gevaarlijk is. Het is niet de pest, die is pas gevaarlijk.

We zitten midden in een wereldwijde misdaad. Dat moeten wij allemaal beseffen zeggen de experts. Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel.

De uitslagen van onderzoeken naar COVID19 door deze experts en artsen worden genegeerd door de media en de politiek. Wij worden zelfs weggezet als complotdenkers. Wetenschappers worden aan de kant gezet en zelfs gecensureerd door de media.

Het irriteert de 120 kritische wetenschappers enorm, dat ze als onheilsprofeten worden weggezet. Het irriteert ze eveneens, dat een vaccin de enige oplossing is tegen Corona. Er wordt niks verteld over het belang van het immuunsysteem. Ook irriteren de artsen zich aan Bill Gates, die dagelijks beweert dat alleen een vaccinatie de Coronacrisis kan beëindigen.

Dit, terwijl enkele van zijn inentingsacties fatale gevolgen hebben gehad.

De gevolgen van de Coronamaatregelen zijn enorm.

Het volgende citaat komt uit een officieel stuk van Binnenlandse zaken. Het is zeer schokkend!

In maart en april werd 90% van alle noodzakelijke operaties uitgesteld of niet uitgevoerd. Dat betekent dat 2,5 miljoen patiënten niet werden opgevangen als gevolg van de overheidsmaatregelen. Dus 2,5 miljoen mensen in maart en april 2020 zijn NIET geopereerd. Hoewel, dit te verwachte sterftecijfer kan niet serieus worden beoordeeld; de veronderstellingen van experts zijn gebaseerd op aantallen tussen de 5.000 en maximaal 125.000 patienten die zullen sterven, of al overleden zijn als gevolg van de uitgestelde operatie.

In Duitsland heeft het Coronavirus maar een handje vol doden geteld. De vergaande Coronamaatregelen kunnen zomaar 100,000 slachtoffers hebben gekost of nog gaan kosten. De economische schade zal groot zijn en dan nog de mensen die aan een depressie en stressgerelateerde aandoeningen lijden.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *