VRIJWILLIG


0

In de lopende discussie over het injecteren van een experimenteel vaccin in ons lijf, een vaccin waar het RIVM pas sinds deze maand onderzoek gaat doen naar de langetermijneffectiviteit ervan, krijgen wij steeds in woord en geschrift te horen dat het aansluiten in de rij voor deze gifspuit puur vrijwillig is, oftewel onze eigen vrije keuze betreft.

Wij hebben Hugo de Jonge vanaf dag één horen propageren dat het ‘prikje’ – zoals hij zo denigrerend zegt – toch echt een volledig vrije keuze is, en dat er hoe dan ook geen directe of indirecte dwang aan ten grondslag zal liggen……… een boodschap zo duidelijk dat er inmiddels al twee moties in de kamer aangenomen zijn om dit te bevestigen. Als het dan zo duidelijk is, waarom dan al twee moties?

Maar wat is er nog vrijwilig als de Tweede Kamer, dat zogenaamde bastion van onze democratische rechtsstaat, aan de ene kant moties aanneemt om de vrijwilligheid van het prikbeleid te onderstrepen, maar aan de andere kant vol inzet op de medische apartheidsstaat middels het faciliteren van de zeer omstreden testsamenleving?

Wij zijn getuigen van de kinderlogica: je mag spelen met wie je wilt, maar als je niet alleen met mij speelt ben ik je vriendje niet meer……… zo ongeveer het bewezen intelligentieniveau van de persconferences van het feestduo Hugo en Mark……. naar Brangelina gebruik verbasterd tot het koosnaampje Huma.

Deze koosnaam staat genadeloos zichtbaar voor het verradelijke karakter ervan, want met Huma kan de indruk gewekt worden dat het om een humanitair initiatief gaat – zoals Huma ons graag doet geloven – maar net als Brangelina staat ons Huma duo slechts voor de uiterlijke schijn, en is het in de basis slechts een vergiftigd huwelijk.

Er is niets, maar dan ook niets, vrijwillig aan de gifspuit van ome Hugo, hoe vaak hij of het RIVM dit ook benadrukken, als je besluit om dit experimentele, en slechts met een tijdelijke goedkeuring op de markt gebrachte, vaccin niet in je aderen te laten spuiten dan ben je een ‘instant’ bewoner van de nieuw te stichten townships van het Nederlandse Johannesburg.

Het vreemde is dat het juist deze dwang zou moeten zijn, die de wereldbevokking wakker zou moeten schudden over de werkelijke agenda achter dit vaccinatiecircus.
De (dodelijke) bijwerkingen van de vaccinaties zullen niet iedereen afschrikken, omdat dit door het loterijgehalte ervan voor de meeste van ons een ver van ons bed show zal zijn.
Het dwangmatige achter de vaccinatieagenda moet echter iedereen wakker schudden, omdat die ons allemaal raakt, ook al sta je nu nog vrijwillig in de rij.
Nee zeggen is voor de mondiale beleidsbepalers – en dan heb ik het uiteraard niet over overheden – nicht im frage, want de ziekelijke agenda wordt nu ook al over steeds jongere kinderen uitgerolt………. en waar hebben we dat toch al eerder (uiteindelijk) mogen aanschouwen?

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder