“Corona-test” – hoe Nederland er collectief wordt ingeluisd


2

(DE BINNENLANDSCHE BATAAFSCHE COURANT)

Voor het geval de lezer ooit dacht, dat we onze scepsis tegen het zogenaamde en nooit aangetoonde of geïsoleerde “coronavirus” zelf bij elkaar hebben gefantaseerd: ook wij zijn maar goedgelovige napraters.

De “coronatest”. FAKE!

Er staat vast dat thans in Nederland een volkomen oneigenlijke discussie om zich heen grijpt. Er wordt beweerd dat testen uitwijzen, dat er door ons wanstaltige gedrag en dat van de toeristen, vele, vele nieuwe besmettingen worden vastgesteld, met name in de provincies waar we hutje mutje op het strand zitten. Er zouden 88.000 testen zijn uitgevoerd, waarbij er ongeveer 800 mensen “positief” zijn getest. Inclusief de 40 gevallen in de “brandhaard van Hillegom”. Minder dan 1% is positief getest door een door de uitvinder persoonlijk al lang geleden afgebrande uitvinding, de test die tot 85% valse positieven oplevert. Grote kans dat er slechts 114 daadwerkelijk positief zijn getest, wie zal het zeggen.

Om een 2e lockdown te voorkomen moeten we jong en oud, gezond en ziek een muilkorfje aanmeten. Dat gebeurt dan op basis van klinkklare leugens van niet door enige kennis belemmerde figuren als Paashuis en Sijbesma, aangestuurd door “wetenschappers” als Bill Gates en Phoney Tony Fauci S.J.
Deze Feike Sijbesma is het schoolvoorbeeld van levensgevaarlijke wereldburger. Hij weet exact wat de agenda is, als lid van het World Economic Forum. Deze man is “coronagezant”, maar beter kunnen we hem inschatten als de uiteindelijke opdrachtgever van Regime Rutte en zijn Politbureau. Hij is door Kabinet-69 niet benoemd, maar hij heeft de regie van Kabinet-69 overgenomen. Hij vraagt niet, hij eist harde kabinetsmaatregelen en zal er voor zorgen dat 17 miljoen Nederlanders binnen 2 maanden zijn gevaccineerd. Dat is geen nobel streven, dat is de opdracht die hij uitvaardigt aan Kabinet-69 en het inmiddels aan hem ondergeschikte RIVM. Lees zijn carrièrepad er even op na en u weet hoe de hazen lopen. Dit is een voor de autentieke Nederlanders levensgevaarlijk mannetje en zou bij een machtsovername van het authentieke Nederlandsche Volk niet eens voor het Volkstribunaal hoeven te verschijnen. In 2013 was hij feitelijk al tot de Burgerdood veroordeeld door zijn lidmaatschap van het WEF als baas van De Staatsmijnen, de chemiereus die hij ombouwde tot duurzame (pff) “vitamine- en voedselpreparaten” concern. Hij helpt onder anderen de hongersnood Afrika uit, door de kinderen massaal te laten vaccineren als het aan hem ligt. Geen mensen, geen honger. Wel grondstoffen.

De “coronatest” wordt dus als vehikel gebruikt om de Nederlanders nog meer benauwende beperkingen op te leggen. Een rare criminele gewoonte die “volksbelang” wordt genoemd. Wat zegt dus het Amerikaanse CDC over het gebruik van deze “coronatest” als je positief bent getest en een wandelend gevaar voor de volksgezondheid bent geworden?
Voor brutale internationalisten als Feike S. hoeven wij dit niet te vertalen zou je denken, maar we twijfelen toch sterk aan zijn begrijpend leesvermogen. Bovendien gaan we hierbij ook nog uit van een niet aangetoond en nooit geïsoleerd “virus”. En zelfs dán is de kans groot dat u positief test op een verkoudheidje. Bovendien is het zeker dat als u zo slim bent geweest om de “griepprik” te halen, hoeft u zich niet te laten testen. Het zit er namelijk al in: Wij worden met behulp van een volstrekt falende “test” om de tuin geleid en dus collectief besodemieterd. En dan zeggen we het nog netjes.

Het gekostumeerde bal wat wordt opgevoerd door de heren in strak pak is misleiding in optima forma. Alles wordt in het werk gesteld om Nederland in het gareel van de rest van de wereld te krijgen. De lieden die dat propageren kun je beter hun paspoort afpakken om te voorkomen dat ze vluchten als ze daverend door de mand vallen.

COVID-19 bestaat alleen op papier

De theorie is dat het “coronavirus” de veroorzaker is van de ziekte “COVID-19”. Als na de test blijkt, dat die positief is, betekent dat niet dat er een niet aangetoond, noch geïsoleerd “coronavirus” ons met de ziekte “COVID-19” worden opgezadeld. Het is nog veel erger. Lees nog even op de bijsluiter, die in Australië is gevonden, wat u allemaal onder de leden zou kunnen hebben als u “positief” op “COVID-19” bent getest:
De test kan eigenlijk niet veel. Weet geen onderscheid te maken tussen “virussen” en “non-infective RNA”. U kunt net zo goed de mazelen of Ebola of zelfs polio onder de leden hebben, wie zal het zeggen. Maar u krijgt hoe dan ook het etiket COVID-19 aan uw teen hangen als u in het mortuarium ligt.

Dus op basis van deze waardeloze praktijk wordt een heel land in de stress gehouden en gelooft meer dan de helft, dat de maatregelen het “coronavirus” gaan verslaan. Nederlanders worden aangezet om te collaboreren met allerlei fantasten met driedubbele agenda’s. U leest het goed: “collaboreren”, als NSB’ers en communisten uit vroeger tijden. “Let een beetje op elkaar” betekent niets anders dan “verlinkt elkaar zodra het kan en zolang we het “Social Credit System” nog niet hebben ingevoerd.” U wordt gedwongen mee te doen door de buren, niet door de “overheid”. Gelijkgestemden weten elkaar niet meer te vinden door de flauwekul van “sociale afstandelijkheid”, muilkorfjes en het langdurig opsluiten van gezonde mensen. Tegengeluiden worden door de hondsdolle doorgedraaide media als “complottheorie” en “hippiegeluiden” gebombardeerd.
Dus kort door de bocht voor Nederlanders die de waarheid nog willen zien en horen, kunnen we het als volgt samenvatten:

“Een neptest constateert een nooit aangetoond (corona)virus, dat een administratieve doodsoorzaak tot gevolg heeft.
De tweede pandemische golf van de planners en hun Haagse handlangers KAN nooit komen, want de eerste echte pandemische golf is hier nooit gearriveerd. Behalve op papier dan, onder de verzamelnaam “COVID-19”.

Hoe lang wilt u nog voor debiel worden versleten?

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

2
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *