De onderstaande brief aan alle mediakanalen in België circuleert op Facebook.


0

(Stichting Vaccin Vrij)

De onderstaande brief aan alle mediakanalen in België circuleert op Facebook. Het is een open brief, en in de kern van de zaak komt het erop neer dat de media niet langer een betrouwbare bron van informatie zijn. Dit is ook in Nederland het geval, vandaar dat ik deze brief onder uw aandacht breng. Hij is geschreven door Carine Knapen, advocaat in België.

quote uit de brief:
Ik (en samen met mij vele anderen ) heb u de afgelopen weken reeds tal van keren gewezen op de valse berichtgeving die u dagelijks verspreid in de media, hetzij via een reactie op deze of gene publicatie, hetzij via een chat op uw FB-pagina, hetzij via een open brief ter uwer attentie waarin ik u tag en waarin ik u telkens wijs op de niet waarheidsgetrouwe mededelingen die u de wereld in stuurt.

U reageert nooit en verleent ook geen gevolg aan mijn herhaalde oproepen om uw niet waarheidsgetrouwe berichtgevingen te staken.

Lees verder
https://stichtingvaccinvrij.nl/belgische-advocate-legt-vinger-op-zere-plek-gedragscode-journalisten-wordt-systematisch-overtreden/

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *