DE UIL VAN MINERVA IS (GEDWONGEN) NEERGESTREKEN


1

De vlag bij links politiek correct Nederland kan uit, Thierry Baudet is kaltgestelt. Weliswaar niet op een Fortuyn-achtige manier, maar waarschijnlijk niet minder effectief.
Baudet die zich als een ‘kwajongen’ binnen de politiek begaf, maar al gauw als reëel gevaar werd ingeschat door het heersende linkse gezwel, moest kapot om de status van Brusselse-bitch van Nederland te blijven garanderen.

Zoals wel vaker is er bij de demonisering van de persoon Baudet niets onbenut gelaten, geen lasterlijke smaad was onbespreekbaar, om deze gekozen volksvertegenwoordiger politiek monddood te maken.
De komeet-achtige opkomst van de persoon Baudet, met FVD in zijn kielzog, vertoonde overeenkomsten met de opkomst van dat andere ‘enfant terrible’ van de politiek -Pim Fortuyn- maar omdat Beatrix wasrschijnlijk geen paard meer heeft om te benoemen naar een -betaalde- politiek moordenaar, moest de val van Baudet dit keer gaan zonder lichamelijk, en dodelijk, geweld.

Is dit een staaltje ongekend complotdenken van een losgeslagen debiel? Nee, dit is een waarheidsgetrouwe kijk op de ongekende hetze, en de demonisering van de persoon Baudet, waar politiek correct links voor de zoveelste keer haar misselijkmakende en haatdragende gezicht heeft laten zien.

Wat er echter steeds vergeten wordt is dat de demonisering van Baudet door het linkse partijkartel, de NPO en alle deugende BN’ers, ook een fu.. you is naar honderdduizenden -zo niet miljoenen- Nederlanders die op Baudet en zijn partij gestemd hebben, of zich kunnen vinden in zijn gedachtegoed.

Het is wezenlijk vreemd dat alle shit die er regelmatig naar buiten komt bij de -tot op het bot verrotte en corrupte- VVD, of de adorering van massamoordenaars bij Groenlinks nooit afstralen op Mark Rutte of Jesse Klaver, maar dat als de postrondbrenger bij FVD een scheet laat, Baudet zich voor de geur moet verantwoorden.

Hoe vaak, en met klem, Baudet ook afstand nam van alle drek die hij over zich heen gestort kreeg, in links dictatoriaal Nederland was hij schuldig tot zijn onschuld (nooit) bewezen werd.

Was het de persoon Baudet die kapot moest om juist de persoon die hij was? Nee, uiteraard niet. Iedereen met gezond verstand kon zien dat Baudet net zoveel met het nazi-gedachtegoed te maken had als Kim Jong-un met democratie.
Nee Baudet moest kapot vanwege het nieuwe bewustzijn dat hij aanwakkerde, een bewustzijn dat lijnrecht stond tegenover de Europese richlijnen en dictatuur.

Uiteraard is de stap van Baudet niet genoeg voor de hypocriete linkse huilende wolven in het bos, want nu al klinkt overal de uitspraak: ja maar, hij is nog voorzitter.
Men zal dus niet rusten tot de persoon Baudet, en zijn aanstekelijke charisma, volledig ‘gesaneerd’ is van het politieke toneel, van hyena’s is nu eenmaal bekend dat zij nog geen botje of plukje haar van een reeds overleden karkas onverslonden laten.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder