Juridische TOOLKIT voor bedrijven TEGEN corona maatregelen…


3

Korte introductie over de juridische Toolkit van Burgerfront. Deze toolkit is te verkrijgen via Burgerfront.nl (of rechtstreeks op http://www.veilig.nu)

Alle materialen in 1 compleet pakket; incl. opleiding & instructie. Nadere uitleg: https://youtu.be/YxcCNrvsM9E

https://youtu.be/YxcCNrvsM9E

Let op: dit is een toolkit, geen verzekering. We informeren je over wat je rechten zijn in deze situatie. Dat is 100% gegarandeerd. Als ‘men’ echter met 12 man politie en 2 tanks jouw rechten komen schenden, tja.. dan sta je nog steeds in je recht, maar anderen schenden, met wapens en overmacht, jouw rechten. Mocht dit gebeuren dan hebben wij ook juridische middelen om je te verweren, maar dat is de volgende stap.

Je krijgt de complete toolkit op papier thuisgestuurd. Dit is echter maar een begin: door middel van video’s en emails gaan we je verder opleiden in hoe het recht in elkaar zit, en welke rechten je hebt. Ook nemen we het pakket stapje voor stapje door zodat jij compleet jouw rechtspositie begrijpt. Je zult zien dat je beter geïnformeerd bent en sterker staat. Door je rechtspositie te kennen heb je meer zelfvertrouwen, en dat straal je uit.

Meer informatie: https://www.burgerfront.nl/ikdoenietmeermee/


Like it? Share with your friends!

3