De wereld volgens Elviera Corona believers onderverdeeld in groepen


1

Een goedemorgen lieve mensen

Eerlijk gezegd voel ik me behoorlijk gefrustreerd. Dit omdat er mensen zijn die vrijwillig zo’n muilkorfje opzetten tegen covid 19! Ik kan het eerlijk gezegd niet meer aanzien hoe mensen als schaapjes achter de Overheid aan lopen en alles geloven wat hen verteld wordt. Ik handel het niet meer. Dit is een periode waarin mensen zich toch kritische vragen moeten gaan stellen over het corona beleid. Het is toch overduidelijk dat de maatregelen met 2 maten meten? Ik kan het niet meer handelen dat mensen schijnen te denken dat de Overheid er nooit naast zitten. Dat er geen vreselijke mensen in de politiek kunnen zitten. Geloof me, mensen met de grootste glimlach in de politiek zijn het gevaarlijkst. Ik kan het ook niet meer handelen dat er mensen zijn die de vergelijking met de tweede wereld oorlog niet zien. Ik handel het niet. Serieus niet!
Eerst heb je de schapen, dat gaat als volgt, nee joh, dat kan niet  wat er in de tweede wereld oorlog gebeurde is toch niet te vergelijken? Dit gaat om het virus. Laten we het juiste doen en verantwoording nemen voor elkaar. Sinds wanneer zijn we verantwoordelijk voor elkaars gezondheid?‍ Laten we massaal mondkapjes gaan dragen. Laten we knuffels met opa en oma ook opgeven en anderhalve meter afstand houden? WAARVOOR? VOOR DIE 6000 DODEN?

Dan heb je de groep ontkenners. Dat gaat vervolgens zo, joh er is niks aan de hand. We kunnen toch nog naar buiten? In het buitenland hebben ze een veel ergere lockdown als hier. Het is immers maar tijdelijk. HET IS NIET TIJDELIJK!

Dan heb je groep met wegkijkers. Ze zien wel wat er gebeurt maar draaien hun hoofd om in de hoop dat het vanzelf verdwijnt. De groep mensen die het zien naar niks zeggen of doen.

En dan heb je de een na laatste groep mensen en dat zijn de mensen die de situatie bagitaliseren. Zo erg is het niet joh. We kunnen best leven met zo’n spoedwetje. Het zijn onze vrijheden maar die beperkt worden. Wat maakt het uit? Zo erg is het toch niet?

En dan als laatste groep helaas nog steeds in de minderheid zijn de mensen die duidelijk zien wat er aan de hand is. NEDERLAND IS IN NOOD! DOOR DE SPOEDWET IS NEDERLAND STRAKS NIET MEER DEMOCRATISCH.

Bij die laatste groep hoor ik. Pffff, wist ik maar niet wat ik weet. Wisten jullie maar wat ik weet.    Ik meen het serieus. Ik handel het niet meer. Ik kan niet meer aanzien hoe de mensen uit de vooral eerst genoemde groep als brave schaapjes naar de slachtbank worden vervoerd. Serieus. WORDT NOU ALSJEBLIEFT WAKKER? PLEASE?
Mijn zus heb ik wakker gekregen door haar te smeken  serieus te smeken me serieus te nemen. Eindelijk gelooft ze me. Eindelijk. Mijn zus weet ook, Elviera smeekt en buigt nooit. Niet zomaar. Als Elviera gaat smeken en buigen meent ze het serieus.

Wat ik smeekte op Facebook:

Dus ik smeek jullie mensen, uit de grond van mijn gaat mijn post over covid 19 te lezen. Please? Ik smeek jullie me te geloven want ik hou van jullie.   ?  Ik hou van mijn mede mens dus please? Geloof me dat onze Overheid het NIET GOED met ons voor heeft. Wees geen schaapje maar een strijder! Dat is de laatste genoemde groep!

Liefs Elviera

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *