De wereld volgens Elviera, mensen worden het zat!


-1

Hallo medestrijders en andere lezers

Alles wat er op dit gebeurt in Nederland en in de rest van de wereld gaat ons verstand te boven. Iedereen die het ziet weet dat onze Democratie gevaar loopt. Ons persoonlijke levens lopen zelfs gevaar.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het soms echt niet meer zie zitten. Dat het me te veel wordt allemaal. Ik weet ook niet meer hoe ik de slapende bewust moet maken van het gevaar. Eerlijk gezegd ben ik daar mee opgehouden. Het kost me teveel energie. Anderzijds weiger ik te wijken voor dictatuur en blijf ik me op alle mogelijke manieren verzetten tegen de maatregelen. Ik ben nog niet klaar met strijden. Zolang als nodig is. Eerlijk waar. Dat kost een hoop bloed zweet en tranen maar opgeven is voor mij geen optie.

Voor alle mensen die de moed wel eens verliezen, dit is normaal, accepteer dit en sta dan weer op! Wij hebben de waarheid aan onze kant! Die is krachtiger dan we denken. Ik denk persoonlijk echt dat de waarheid ons gaat helpen om van deze ellende af te komen. Waarheid is het krachtigste wapen dat we hebben. De tegenpartij heeft een dun verhaal zonder onderbouwde feiten! Sinds wanneer houdt een leugen het lang vol? De waarheid komt ooit naar boven. Ik vraag jullie daar aan te denken als jullie de moed verliezen. Ook ik zie het soms niet meer zitten maar nogmaals opgeven is geen optie.

Wat ook zo hoopgevend is dat ik zie dat mensen het zat worden in  mijn omgeving. Al die beperkingen en regeltjes. Niemand begrijpt er meer wat van. Heel veel mensen zien de logica er ook niet meer van in. En dat is goed. Dat is goed mensen, daar moeten we ons aan vasthouden.

En weten jullie wat nog meer? Op een dag zijn we het echt zat. Spuugzat en dan is de Overheid niet meer veilig. Een boos volk is gevaarlijk en dat weet de Overheid ook. Waarom proberen ze die spoedwet er dan zo snel mogelijk doorheen te drukken? We  moeten gebruik maken van de vrijheden die we nog hebben om te strijden. Dit in combinatie met de waarheid. Dit moeten we MET ZIJN ALLEN DOEN!!!!! OPSTAAN!!!!

Ik hoop jullie wat moed ingesproken te hebben lieve mensen. Laatst had ik daar zelf zoveel behoefte aan.

Lieve groet van Elviera (vrijwilligster BurgerFront)

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *