Overheden willen af van cash geld per 1 januari 2021


0

(Kubus)

Deze “Switch” is al in een ver gevorderd stadium. Naast Microsoft heeft ook Visa een patent aangevraagd op een elektronisch betaalsysteem waarmee al het contante geld uit omloop zal worden gehaald en fysiek worden vernietigd. Dit patent maakt het mogelijk om de digitale munt onmiddellijk in te voeren.
Dat betekent dat men het wereldwijd voor altijd onmogelijk wil maken om naar contant geld terug te keren. Alleen Rusland verzet zich nog tegen Microsoft en Bill Gates.
De Amerikaanse overheid werkt achter de schermen aan de “Switch” per 1 januari volgend jaar en het is te verwachten dat de EU al snel zal volgen met de euro. Het wereldwijde 100% digitale betalingssysteem dat in vergevorderde staat van oprichting is, moet zoals we al eerder over hebben geschreven volgens de plannen van Bill Gates direct worden gekoppeld aan een (Covid-19) vaccinatiepaspoort, en aan Microsoft patent W-2020/060606, waarmee ons eigen lichaam ons betaalmiddel gaat worden.

Op de website van het project staat letterlijk te lezen dat het grote doel, waar men naar toe werkt, een systeem is dat van alle wereldburgers de e-paspoorten, digitale Bankgegevens, toegangskaarten voor gebouwen, de medische dossiers (incl. Covid-Pass) enz. op één (centrale) plaats worden verzameld. Dus: een digitaal ID dat wordt gekoppeld aan een digitale munt!
Covid-19 voorwendsel dat geld ‘besmettelijk’ is en moet verdwijnen
De (onzin)hype dat papieren biljetten en metalen munten ‘het gevreesde virus’ kunnen overbrengen, zal voor de meeste mensen voldoende zijn om zonder aarzelen, en vermoedelijk zelfs met enthousiasme, al hun contante geld in te leveren. Zeker in West Europa, waar in veel landen bijna alle betalingen toch al digitaal verlopen, zal die overgang op vrijwel geen enkele weerstand stuiten.
De nieuwe financiële ‘coup’ wordt zo kort mogelijk voor effectuering aan het publiek bekend gemaakt, zodat de mensen plotseling voor een voldongen feit zullen worden geplaatst. De gewone burgers dreigen hierdoor ‘meer te verliezen dan ooit tevoren!’ Ons hele financiële systeem staat op de rand van een schok zoals we dat niet eerder hebben meegemaakt. Het contante geld in uw portemonnee zal spoedig worden vervangen door een all-in digitale munt. “Dit kan door niemand meer worden gestopt” vervolgt de analist.

Gevolgen van de “Switch”

Invoering van de volledig digitale munt ‘betekent het einde van onze financiële privacy. Of erger: het einde van onze vrijheid! De cash loze samenleving geeft de overheid totale kennis van, en totale controle over de financiën van iedereen.
Belastingen worden naar believen verhoogd, omdat ze automatisch kunnen worden geïnd. Banken kunnen de rente nog dieper in het negatief laten zakken, en voor iedere transactie kosten gaan berekenen.
Een digitale munt geeft de machthebbers ‘totale controle over alle aspecten van uw leven,’ vult de analist aan. U heeft overgewicht? Dan kunt u een tijdje geen alcohol of snacks meer afrekenen. Teveel energie gebruikt? Dan gaat uw elektriciteit of water op rantsoen (vandaar die digitale meters). U heeft uw laatste vaccin nog niet gehaald? Dan wordt uw rijbewijs of uw paspoort opgeschort, en kunt u ook geen OV-tickets meer boeken. En als ze u om wat voor reden dan ook als een bedreiging zien, bijvoorbeeld als u een ‘foute’ mening verkondigt, dan beschikken zij over een scala aan sanctie middelen.

Landen, die voorgingen

Zweden, China en India zijn al begonnen. De Zweedse Riskbank is de eerste centrale bank ter wereld die een eigen digitale munt heeft aangekondigd: de e-Krona. De Chinese centrale bank is sinds de coronacrisis druk bezig met het vernietigen van bankbiljetten en wil in 2021 een volledig digitale yuan. De Indiase premier Narendra Modi veroorzaakte enorme onrust toen hij in één klap het gebruik van bankbiljetten van 500 en 1000 roepie (ca. € 6,- en € 11,-) verbood, wat hem op lof van Bill Gates kwam te staan: “Ik denk dat India snel digitaal zal gaan. De hele wereld zal cash loos worden.”

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *