De wereld volgens Elviera, we pakken onze kans!!!


-1

Hallo mede strijders en andere Burger Front lezers

De afgelopen week is er weer veel verontrustend nieuws binnen gekomen. Daarnaast ben ik ook flink aan het graven naar de waarheid achter de crisis. We hebben het over de spoedwet van Hugo de Jonge, de vaccinaties die wel of niet verplicht moeten en of we ooit nog naar het oude normaal gaan. Zorgen die we delen. Ik hoop dat we die zorgen samen kunnen omzetten in kracht en moed om te strijden lieve mensen. We hebben elkaar hard nodig in deze tijd.

De laatste twee weken zit ik regelmatig met mijn handen in het haar. Jullie moeten dit herkennen. Er komt zoveel tegelijk op ons af. Als bommenwerpers in de tweede wereldoorlog maar dan in een psychisch jasje geduwd. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven.

Ik maak me ernstig zorgen over de spoedwet. Als die er door komt komen we daar misschien nooit meer van af met zo’n ENORME IDIOOT aan het roer. Ik heb het over Hugo de Jonge. En dan onze Minister President die dat allemaal maar goed vindt en er de ernst niet van WIL inzien. IK hoop echt dat hij bang is voor ons, de strijders. Dat moet hij ook zijn want ik ben niet van plan het op me te laten zitten. Ik hoop jullie ook niet. De Democratie is verdwenen en wij moeten hem terug eisen. Met liefde en geduld zegt Willem Engel altijd maar dat vind ik moeilijk. Ik sta achter alles wat hij zegt. Zelfs achter liefde en geduld, maar wat als dat niet werkt? Wat dan?

Denk eens na, we hebben een Minister President die het niet erg vindt dat er mensen sterven door de coronamaatregelen. Jullie weten allemaal welke mensen. De ouderen in eenzaamheid, de mensen die geen zorg krijgen omdat de zogenoemde coronapatienten voorrang krijgen. Het aantal zelfmoorden dat stijgt in psychiatrische ziekenhuizen omdat de mensen niet meer weten waar ze aan toe zijn. Ik huil voor hen. En voor hun families. Dat meen ik serieus. Mensen zijn bang voor een virus dat niet zo gevaarlijk is. De doden door de coronamaatregelen werken over de hele wereld door. En dan spreekt Willem Engel van Liefde en geduld.

Ik ben christelijk opgevoed en ik weet dat je geweld niet met geweld moet bestrijden. Hoewel het vaak wel het meest effectief is naar mijn mening. De sterkste die wint. Ik betwijfel in dit geval of je dit onnoemelijke kwaad met liefde en geduld kunt overwinnen. Ik denk echt dat we groter geschut nodig hebben. De waarheid staat al aan onze kant. Ik denk echt dat we het daar van moeten hebben. En iemand die durft op te staan tegen de Overheid. Een eerlijke rechter die niet bang is voor zijn baan. Die eerlijkheid belangrijker vindt dan geld, macht of zijn baan.

We hebben hier te maken met een enorme macht mensen. Mensen die een land leiden. We hebben te maken met een moordzuchtige groep mensen. mensen die het niet erg lijken te vinden dat er mensen sterven. Hun schouders ophalen en doorgaan met hun duistere plannen. Een niet goedgekeurd vaccin in ons willen spuiten.

Toch wil ik ons er aan herinneren dat wij sterker zijn. WIJ zijn met zoveel meer en WIJ hebben de waarheid, WIJ ZIJN NEDERLAND!!!! En dat gaan we de Overheid laten weten ook. Ik roep niet op tot geweld. Liefde en geduld vind ik ook lastig maar onze kans komt lieve mensen. We pakken onze kansen, we nemen ze en bevrijden ons zelf. Waarom? OMDAT WIJ NEDERLAND ZIJN!!!! Vergeet dat niet!!!!

Een warme groet van Elviera (Vrijwilligster BF)

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *