Deze video is verwijderd van Youtube! Heb jij ‘m nog?


Deze video toont een uitleg van het totale corona plan van de WHO. Uit dit schema, dat toegankelijk is op de site van de WHO, is af te leiden dat het ‘Corona-virus’ niet spontaan binnen is gevlogen, maar dat hier een complete voorbereiding achter zit van 50 jaar.

https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

Dit zeer uitgebreide schema toont tot in detail het 50 jaar voorbereidde plan waar we nu in zitten. We kunnen hieruit afleiden dat we dit jaar nog op weg zijn naar een keiharde politiestaat nadat het virus met miljoenen doden toegeslagen is.

Probeer het zelf eens:

https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

Na deze uitbraak komt keiharde lockdown, zwaar politie optreden, razzia”s en huiszoekingen om personen op te pakken die volgens de App “regels” hebben overtreden. Ook worden kinderen uit huiselijke omgeving meegenomen omdat ouders volgens App mogelijk besmet zijn. Schema toont alle tot in detail geplande scenario’s. Nivo van uitwerking is ondenkbaar.

De genoemde Video geeft nog een beter beeld van dit gebeuren. Deze video is echter verwijderd van Youtube. Waarom? Heeft iemand deze video gedownload? Graag reactie!

UPDATE: Een oplettende volger van Burgerfront heeft de video aangereikt. Bedankt!


Like it? Share with your friends!

0

Deze video is verwijderd van Youtube! Heb jij ‘m nog?

log in

reset password

Back to
log in