Dit is een brief van een gewone Nederlandse burger aan Nederland en de rest van de wereld.


-3

De brief

Deze brief is geschreven door Deddo Wolthof, gericht aan ons en de wereld. Deddo woont in Groningen, zit momenteel in de WAO en deelt hier zijn kijk op de coronacrisis doormiddel van deze brief.

Geliefden, Landgenoten en Wereldburgers overal.

Je wordt al gauw voor gek versleten wanneer je iets groots probeert aan te kondigen en zelfs voor krankzinnig. En dat is ook wel begrijpelijk omdat het allemaal haast niet mogelijk lijkt. Het LIJKT in de kern op een sciencefiction-film, en daar gelooft toch niemand in..?

Wanneer we kijken naar de vreemde en  macabere, veranderingen in onze Klein landje dan kunnen we gelaten reageren door te denken; het waait wel over! Wanneer we dit echter in breder perspectief trekken en zien op de wereld waar dezelfde veranderingen plaatsvinden dan merken we toch dat de 1,5 meter en de mondkapjes en je kleinkinderen niet mogen knuffelen en zo meer dus een wereldverandering betreft en niet alleen in het Nederlandse. Het is 2020 en er is niets wat niet kan. Men beweert dat er een virus rondgaat en dat het virus een dodelijke vorm aan kan nemen dit oogst veel angst onder de burgers. Men slaat in, hamstert en verschuilt zich-op advies van de overheid in het huis.

Na verloop van tijd is men een gevangene en politie en boas patrouilleren en beboeten naar believen! Er worden torenhoge boetes afgeperst

Het volk wordt steeds wanhopiger. Echter.. er wordt een vaccin in het vooruitzicht gesteld en dat kalmeert enigszins. Maar het zijn slechts experimentele losse flodders en het dient niet tot iets. Onder die dekkingsmantel werkt BILL GATES aan een zg.echte werkzame vaccin maar dat kost tijd. Dus die tijd koopt men door vertragingstactieken toe te passen.

Men versoepelt en men trekt het dan weer strak en zo wordt het volk kalm gehouden..

Het plan:

Men is met alle duivelse wateren gewassen wanneer men aan  het plan werkt waarbij de wereld moet worden geminimaliseerd en er dus moet worden geruimd. En hier is het net als bij andere handelstransacties, hij die betaalt, bepaalt!

Dus wanneer er sprake is van een reddend VACCIN.. ren er niet heen,want het zal u geen goed doen. Men is bezig om een wereldregering op te starten en dat vergt een nauwgezet executieplan en daar is  men het ware””vaccin voor aan het brouwen! En men oefent elke dag reeds door 1,5 meter afstand te houden en goed op je monddoodheid(mondkapjes)te oefenen.

Het VACCIN legt eerst alle menselijke kenmerken en waardigheden aan de ketting zodat er zombies overblijven die de upper view nog kunnen dienen voor ze de geest geven. En zo kondigt zich het einde der tijden aan.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-3
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *