EENOOG REGEERT IN HET LAND DER BLINDEN


0

Wie psychologische mindfuck spelletjes herkent, die zal al snel door de coronaplandemie heenprikken.
Vanaf het allereerst begin is voor de nuchtere mensen onder ons duidelijk geweest dat corona een griepvariant was, die weliswaar voor sommigen zéér heftig is / was, maar desalnietemin een griepvirus.
Eens in de zoveel tijd komt vadertje griep met een variant om de hoek kijken waar, naar verhouding, veel meer mensen aan sterven, of een ziektebeeld van ervaren, dan normaal.
Dit is echter nooit een reden geweest om de hele wereldeconomie te slopen, en de gehele wereldbevolking letterlijk in gijzeling te houden, nee men constateerde dat de griep dat jaar heftiger was dan normaal…….. en ging verder met leven (en dat bedoel ik niet disrespectvol naar de slachtoffers toe).

De griep was een onderdeel van ons leven, net als kanker, COPD, ALS, hart en vaatziekten en noem het allemaal maar op, maar beheerste niet ons leven zoals de covid-variant ervan nu doet.
De oplettende kijker zal zien dat ik zeg: de griep WAS een onderdeel van ons leven, want sinds de introductie van covid19 lijkt de griep, als door een wonder, spontaan verdwenen.

De Mexicaanse griep heeft ons als ‘warmlopertje’ al bewezen dat er niets makkelijker is dan een bevolking angst aan te jagen met een ‘dodelijk’ virus:
https://youtu.be/nqDCax4QKYM
en hieruit blijkt gelijk de achterlijkheid van de wereldbevolking, want waar men tot 2020 bijna op dagelijkse basis bezig was de grenzen van het gevaar op te zoeken in o.a. allerlei achterlijke hobby’s, daar was de wereldbevolking op slag ‘pussy whiped’ door de indoctrinatie van wat dierenartsen en narcistische virologen.

Wij zijn getuigen geweest van generaties die elke soort vage pilletjes maar tot zich genomen hebben, een berg coke gesnoven hebben die de Himalaya overstijgt en de hele aardbol afgespeurd hebben naar plekken waar men maar het grootste (levensbedreigende) gevaar kon ervaren, maar nu het massaal ingezamelde wc-papier volscheet uit angst voor een gehypet griepvirus.

Vanaf dag 1 hebben wij als wereldbevolking met 0 – 100 achter gestaan, simpelweg omdat er nog steeds het geloof bestaat dat een overheid het beste voorheeft met haar burgers, en daarom ging de propaganda er dus in als blikken Schultheiss bier in een alcoholist.

Nu we ruim een jaar in deze shitshow zitten zijn er gelukkig steeds meer mensen die dit hele circus niet meer geloven, en de MSM en overheden zien voor wat zij zijn, maar nog steeds is de overgrote slapende meerderheid niet doordrongen van het feit dat zij genaaid worden waar ze bijstaan, en dan zelfs nog zonder gesubsidieerd glijmiddel.

Ik ga het hier niet hebben over de keuze of je een vaccin moet nemen of niet, dat is de ‘vrije’ keuze van ieder voor zich, en de schade die er eventueel voortkomt uit het prikje van ome Hugo zal zich vanzelf gaan openbaren.
Als wij iedere dag zelfstandig in een auto mogen stappen, en daarmee ook ons leven op het spel kunnen zetten, dan moet ieder voor zich maar bepalen of zo’n spuit, tegen een virus waar ruim 98% sowieso niets van merkt, het risico waard is.

Ik ga het dus niet over de ‘complottheorieën’ hebben – die overigens wel zo goed als allemaal uitkomen – ik ga het over de duidelijk zichtbare lijnen hebben die zelfs voor een kind van 2 nog zichtbaar zijn:

▪︎wij moeten geloven dat de vaccinatiebereidheid zéér groot is, terwijl artsen de vaccins in hun vuilnisbak flikkeren omdat ze ze aan de straatstenen niet kwijt kunnen.
▪︎ de wereldbevolking staat in de rij voor de vaccins, maar waarom moet er dan met steeds grotere cadeaus gestrooid worden, zelfs tot een loterij in Polen voor gevaccineerden, als je je maar laat prikken? https://www.nu.nl/facebooklinks/6135547/polen-begint-loterij-voor-gevaccineerde-mensen.html?utm_source=facebook&utm_medium=social_organic&utm_campaign=stdc_nu
▪︎ op het moment dat de groep 50plus aan de beurt is voor de beruchte prik, waarvan zéér veel weigeren, meld het AD spontaan dat juist in die periode de IC’s voornamelijk vol liggen met ongevaccineerde 50plussers.
https://www.ad.nl/binnenland/leeftijd-van-coronapatienten-die-in-ziekenhuis-worden-opgenomen-schiet-omlaag~a64a21eb/
▪︎ nu het zomer wordt, en griepverschijnselen logischerwijs afnemen, komt men met versoepelingen door aan te geven dat het vaccineren begint te werken, maar ieder weldenkend mens begrijpt dat dit komt door het jaargetij – lees: geen griep – en omdat we uiteraard ons zuurverdiende vakantiegeld uit moeten gaan geven om de economie een boost te geven. Maar niet gevreesd, met weet dat in het najaar de griep weer zal verschijnen dus kweekt men alvast een nieuwe angstgolf, om weer tot een lockdown over te kunnen gaan.
https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/binnenland/2021/05/omt-coronagolf-najaar/

Wie de lijnen van dit ‘spel’ niet ziet die heeft zijn gehele leven zo’n beetje onder een steen gelegen, want het is duidelijker zichtbaar dan de haarimplantaten op het hoofd van een kleine Haagse voetbaltrainer.
Het is ook niet zo dat men de leugens en mensenrechten schendingen verborgen houdt voor het publiek, men komt er gewoon open en bloot voor uit onder het motto: hoe zichtbaarder, hoe geloofwaardiger.
Op de overheidsite staat gewoon vermeld dat Covid19 vaccinatie gentherapie is, en ieder mens heeft nu zo ongeveer wel overal kunnen lezen – ja ook op officiële overheids- en farmaceurische sites dat geen van de vaccins is goedgekeurd, maar dan men slechts werkt onder een tijdelijke goedkeuring tot in 2023, wat alle gevaccineerden in feite proefkonijnen maakt tijdens de testfase van een te ontwikkelen vaccin.

Er is dus geen sprake van het feit dat de overgrote meerderheid onwetend wordt gehouden door het verbergen van de feiten, er is juist sprake dat die feiten – meer zichtbaar dan ooit – voor iedereen inzichtelijk zijn, maar de slapende massa het vertrouwen in de overheid, en die niet te missen vakantie, belangrijker vindt dan de gezondheidseffecten – eventueel op langere termijn – van deze gifspuiten op de eigen gezondheid.

Er staat een zéér duidelijk filmpje op internet waarin de Texaanse senator Bob Hall o.a. aangeeft dat het aantal Texaanse doden na de vaccinatie volgens de CDC VAERS data in de eerste 4 maanden van 2021 al hoger is dan de 15 jaar tussen 1997 en 2013 gezamenlijk bij elkaar, maar nog schudt dat de meerderheid niet wakker omdat zij liever Gommers, de Jonge, Koopmans en de rest van dat circus geloven, volgens wie de vaccins uitgebreid getest zijn (hoe dan, als ze nu nog in de testfase zitten) veilig zijn (behalve voor de nu al recordaantal doden) en slechts in zeldzame gevallen bijwerkingen geven, die ook nog opwegen tegen de voordelen volgens afgestudeerde dierenartsen en een basisschoolleraar.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder