Geert Wilders over Rutte: onzinverhalen over Corona virus

Wilders was niet erg onder de indruk en was het niet eens met het feit, dat de terrassen pas op 1 juni om 12 uur s'middags weer open mochten.


-2
Wilders

Geert Wilders over Rutte: onzin verhalen over Corona virus

Geert Wilders, PVV fractievoorzitter, was een van de 5,7 miljoen kijkers van de persconferentie van Marc Rutte en Hugo de Jonge. In de persconferentie hadden zij het over de versoepeling van de Coronamaatregelen. Wilders was niet erg onder de indruk en was het niet eens met het feit, dat de terrassen pas op 1 juni om 12 uur s’middags weer open mochten. Ook weigerde Wilders de anderhalve meter afstand maatregel nog serieus te nemen.

De PVV’er vindt het de huidige gedeelde informatie over het Corona virus zwetsverhalen. Het virus verspreidt zich voornamelijk binnen en amper buiten. Hij vindt de anderhalve meter maatregel buiten, daarom zwaar overdreven.

Maurice de Hond, opiniepeiler en ondernemer, ondersteunt zijn argumenten met zijn theorieën, over dat het Corona virus zich gemakkelijker verspreidt door gebrekkige luchtcirculatie en te kort aan mondkapjes.  Buiten heeft het virus geen schijn van kans.

Ondanks deze onderbouwde Corona conclusie van Wilders en Maurice de Hond, wil het kabinet dit niet meenemen in het advies, om de terrassen eerder te openen en blijft de anderhalve meter regel gehandhaafd. Ook blijft de horeca tot 1 juni gesloten.

geert_wilders.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *