Straks is het overal weer druk. De anderhalve meter houdt geen stand


-1

Straks is het overal weer druk. De anderhalve meter houdt geen stand

Hans van Tellingen, winkelonderzoeker en auteur van de bestsellers: ‘Waarom stenen winkels winnen’ en ‘Wat nou einde van winkels’ vindt dat de maatschappij direct open moet. De economie moet weer gaan draaien, maar tegelijkertijd moet het virus ook onder controle blijven zegt hij.

Dat de anderhalve meter samenleving niet normaal is, is een feit. Het gaat tegen alles in wat menselijk is en alles waar ik in geloof. Bovendien is de anderhalve meter samenleving ongrondwettelijk stelt hij. Dit vindt ook de Raad van State. Dit is de hoogste instantie voor rechtspraak.

Ik citeer: de noodverordeningen kunnen echter geen basis bieden voor een verbod op samenkomsten in de strikte privésfeer.

Dit betekent dat boetes in combinatie met een strafblad, ongeldig zullen worden verklaard in de rechtszaal.

Van Tellingen gelooft echter wel dat de overheid ons op een bedrieglijke manier, door middel van angst zaaien in het gareel wil krijgen.  Hierdoor krijg je dus een manipulerende sfeer, zoals het verbod op samenscholing buitenshuis, maar ook binnen, wat betekent dat dit een aantasting van de grondrechten is. Dit betekent ook dat er niet gedemonstreerd kan worden door de anderhalve meter maatregel, omdat de anderhalve meter niet kan worden  gegarandeerd.

In Duitsland schaffen ze binnen een paar weken de anderhalve metermaatschappij af en het is niet ondenkbaar dat Nederland volgt. Zoals altijd lopen het RIVM en het kabinet altijd achter de feiten aan. De maatregelen zijn erg schadelijk voor de maatschappij. Ze hebben tot meer doden geleid in verpleeg en verzorgingshuizen en veroorzaakten onnodige economische schade.

Van Tellingen voorspelt het volgende: hij denkt dat de lockdown in de komende weken of maanden grotendeels wordt opgeheven. Binnen nu en een paar maanden. Of zijn voorspellingen uitkomen durft hij niet met zekerheid te zeggen. Hij hoopt van wel.

Verder vindt hij dat je mensen niet moet vastbinden. Mensen willen werken, nuttige dingen doen, vrij zijn, het openbaar vervoer weer gebruiken en consumeren, De mens is nou eenmaal een sociaal dier.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *