HET STAATSGEHEIM VAN HUGO


-2

Terwijl er andermaal Nederlandse militairen en materieel wordt ingezet tegen de eigen bevolking, speelt er nog een, afbreuk aan de democratie doend, smerig spelletje.
Onze nieuwe oppernarcist – of is dit slechts om Rutte uit de wind te houden – de zwaar gelovige CDA’er Hugo de Jonge wil de kamer middels een brief op de hoogte stellen van de laatste coronashit, alleen is hij zo bevreesd voor de inhoud van deze ‘brandbrief’ dat hij hem inmiddels onder het steeds vaker voorkomende veto, staatsgeheim heeft geplaatst.

Wat kan er in alle Jezusnaam – om het in de termen van Hugo te plaatsen – staan in een brief over de aanschaf van een vaccin, dat dit zo schadelijk kan zijn voor Nederland dat de beerput zoals gewoonlijk weer wordt dichtgelast?

Wie heeft er bepaald dat een Pabo-sufkut, zich een dermate groot kostuum mag aanmeten dat hij, en hij alleen bepaald dat de inhoud van deze brief voor altijd geheim blijft?
Kan het gaan om de hoogte van het bedrag? Nee, dat lijkt mij niet, want gezien de incompetentie en de spilzucht van onze Haagse unuseful idiots, weten wij dat als er een bedrag van €700 miljoen genoemd wordt, dat dit standaard twee tot drie keer zo duur uitvalt. Geen reden dus voor de kwalificatie staatsgeheim, want bovendien lekken de cijfers à la Prinsjesdag toch altijd uit.

Zou het gaan om de zéér discutabele – sommige zouden zeggen criminele – reputatie van ‘huisdealer’ AstraZeneca? Dat lijkt me niet gezien het feit dat dit al wijd en zijd bekend is op het wereldwijdeweb, en we daarvoor niet eens naar het darkweb hoeven te gaan, how the fuck je daar ook mag komen.

Het gaat dus niet om de centjes, het gaat niet om het ‘strafblad’ van onze huisdealer, dus waar zou het dan wel om gaan?
Zou e.e.a. misschien te koppelen zijn aan het ‘verheugende’ bericht vanuit de Europese Commissie dat we die lastige en ethische regels rondom genetische manipulatie, 75 jaar na het genetische project van ‘oom Adolf’ maar moeten vergeten, en vol moeten gaan voor een toekomst waarin geklooi in ons aller DNA, een nieuw ras superslaven tot stand zal brengen, om het cirkeltje met de BLM-protesten ook weer even rond te maken?

Maar alle gekheid op een hostie, en een beker niet te zuipen wijn, voor Hugo verkoopt het uiteraard niet zo lekker naar zijn oer-conservatieve achterban dat hun ‘golden boy’ zit te rotzooien in zaken waar volgens deze achterban alleen God de almachtige in hoort te rotzooien, en het feit dat er naast het bekende lichaam van Christus nu ook sprake zal zijn van een vaccin genaamd lichaam van geaborteerde foetus, zal ook wel een ietsiepietsie gevoelig liggen als ‘nederige’ Hugo op zondag weer zijn zonden komt belijden.

Nu kan je dit verhaal uiteraard met een grote glimlach afdoen, of er in het geval van Hugo misschien not amused over zijn, maar als je nu nog niet doorhebt dat onze (R)overheid zich met shit bezighoudt wat het daglicht niet kan verdragen, dan heb je:
A) het vaccin van Hugotje al gehad en ben je inmiddels klinisch dood.
B) dan beviel de LOI-cursus hoe wordt ik een submissive niet helemaal, en besloot je maar te gaan upgraden naar the real deal….. de Nederlandse overheid.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-2
Michel Mulder