Stop de wereld controle!!!


-1

De bron van deze lijst is van Xander nieuws

Stop world control een Nederlands initiatief dat mensen wil verenigen tegen het systeem!

De mensheid wordt gewaarschuwd door duizenden wetenschappers. Waarvoor? Omdat duizend mensen door de WHO (World Health Organization) zijn vermoord om HCQ (Hydroxy chloroquine) van tafel te krijgen. 1500 Duitse artsen en wetenschappers roepen dat de corona gebaseerd is op angst en paniek. Het is oplichting, zwendel, een wereldwijde oplichting!!!
Er komt steeds meer verzet uit alle hoeken van de wereld tegen de totalitaire machtsovername door het systeem. Er is een nieuw initiatief opgezet door evangelist David Sorensen Stop World Control! Hij is welbekend in christelijke kringen en heeft op zijn website al heel wat feiten over de coronacrisis alias communistische  staatsgreep. Deze man roept iedereen op om freedom warriors te worden.
Vragen zoals waarom de Braziliaanse President zijn bevolking bewapend, Artsen van over de hele wereld die schokkende onthullingen doen, en waarvoor waarschuwen wetenschappers en wetenschappers de wereld? Een Google insider is bang voor zijn leven? Wat weten journalisten?

Lees hier onder de inleiding Duizenden wetenschappers waarschuwen de mensheid!!!

100% gefactchecked!!!

Hierbij een puntsgewijze samenvatting van de feiten die we hebben verzameld:

Wereldberoemd wetenschapper geneest COVID19.

Een van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld de Franse Professor Didier Raoult behandelde met zijn team meer dan duizend COVID19 patienten met hydroxy Ghloroquine, zink en azitromycine. De resultaten waren fantastisch. Maar de media en de politiek wezen het af ondanks dat was bewezen dat het werkt.

Huisarts in New York geneest COVID19

Dokter Vladimir Zelenko paste de bovengenoemde behandeling toe bij 900 patienten en met groot succes. Er waren geen intubaties en geen ziekenhuizen nodig. Toch werd deze arts buitengesloten.

Arts in Michigan word gecensureerd.

In Michigan werkt Dokter Brownstein waar hij met veel succes een andere behandeling toepaste. Hij gebruikte intraveneuze vitamine C, waterstof peroxide, vitamine A en vitamine D. Meer dan honderd patienten genazen. Geen enkeling hoefde naar het ziekenhuis. Toch werd de arts gedwongen te stoppen en werd zijn medische blog geblokkeerd.

Methode die COVID19 geneest word genegeerd.

De Front Line COVID19 Critical Care Working Group bestaande uit vijf zeer ervaren medici ontwikkelden het MATH+ protocol. Er stierven maar 2 patienten in het ziekenhuis van meer dan de honderd die behandeld zijn. Deze informatie mag niet naar buiten worden gebracht.

Corona mag niet genezen. Nederlandse Huisarts Rob Elens

Ook Elens had succes met de behandeling van de HCQ (Hydroxy Chloroquine) methode. Hij genas 10 van de 10 patienten met HCQ, en zink. Het werd door de Nederlandse inspectie verboden. Elens wil dit er niet bij laten zitten en wil het blijven voorschrijven.

Frauduleuze HCQ tests

De WHO (World Health Organization) en The Lancet twee vrij bekende medische organisaties beweerden dat uit eigen onderzoek de HCQ methode niet werkte. Wetenschappers kwamen er achter dat er veel kwalijke fouten zaten in het onderzoek wat het op fraude deed uitkomen. The Lancet moest het onderzoek herroepen en toegeven dat deze onbetrouwbaar was.

Duizend mensen vermoord

De WHO bracht het bericht naar buiten dat  een derde van ruim 3500 proefpersonen stierven na een behandeling met HCQ. Dokter Meryl Nass liet zien dat er veel buitensporige en gevaarlijke HCQ doseringen werden gebruikt. De WHO heeft met opzet patienten vergiftigd met te hoge doseringen om HCQ behandeling van tafel te krijgen. Dr Nass zegt dat heel veel zieke mensen hierdoor het medicijn niet zullen krijgen terwijl het beschikbaar en goedkoop is. Het werkt wel in de juist dosering. Door verlenging van de maatregelen sterven er nog meer mensen. En de economische schade is enorm.

Niet COVID19 patienten worden gedood

Een van de artsen en verplegers die naar buiten traden met smartphone videos of andere berichten dat Amerikaanse ziekenhuizen vol lagen met negatief op COVID19 patienten was Erin Olszewski. Ze werden toch aan de beademing gelegd met als gevolg dat ze onnodig dood gingen zodat de cijfers weer omhoog konden. Een verpleegster uit New York huilde dat er mensen gewoon op de IC,s werden vermoord.

COVID19 wordt op bevel op overlijdenscertificaten gezet

Velen doden worden onterecht op de lijst van COVID doden gezet. Lena Kay haar vader stierf aan de gevolgen van alzheimer en niet aan COVID19. Toch werd haar vader als corona dode geregistreerd. Artsen, ziekenhuizen, begravenisondernemers en zelfs een Senator vertelden dat ze instructies hadden gekregen van de Overheid om bijna alle sterfgevallen als COVID dode te bestempelen. Niet de doden waarvan duidelijk was waaraan ze stierven natuurlijk. Dat zou opvallen. Er werden mensen bijgezet als COVID dode vertelt Josep Antioco, directeur van het Scheaffer Funeral Home. Zo lijken de sterftecijfers in New York veel hoger dan ze werkelijk zijn.

Wereldwijd staan ziekenhuizen leeg

Veel grote noodziekenhuizen in Londen, New York en ook in Rotterdam (Ahoy) waren er om de grote toestroom van COVID19 patienten op te vangen. De ziekenhuizen bleven leeg Er was niet een COVID19 patient. Veel artsen en verplegers in andere ziekenhuizen ook in Nederland vertelden juist dat het er juist erg rustig is  in het ziekenhuis. De crisis is duidelijk niet hier maar ergens anders.
Een schrijnend verhaal van een jonge man die stierf omdat hij niet zijn benodigde operatie kreeg. De reden was omdat de COVID19 patienten voorrang kregen op de IC,s. In dat betreffende ziekenhuis was de IC helemaal LEEG!!!

Schaamteloze leugens door de media

De westerse media is een kampioen in het verspreiden van nepnieuws. Zo plaatste de Daily mail een foto van een 14 jarig jongetje uit Portugal dat als jongste patientje gestorven zou zijn aan Corona.  Diezelfde foto dook op in Engeland met het bericht dat er een 13 jarig jongetje was overleden. Nog een keer ging het om een meisje van 12 met dezelfde foto. Een andere foto dook op waarvan de doodsoorzaak zelfmoord was door een gevaarlijk zelkfmoordspel maar in 2020 werd het jongetje aangemerkt als COVID19 dode door de media.

Lijkschouwers, er is geen killer virus!!!

Duits Patholoog anatoom Prof.Dr. Klaus Puschel onderzocht 140 corona doden in Hamburg. Deze mensen waren overleden aan onderliggende ziekten en waren dat jaar sowieso al gestorven stelt hij. Er is geen killervirus.

Italiaanse Politica woedend over leugens

Er stierven van de door het Hoger Instituut voor Gezondheid 96,3% waarvan was gezegd dat ze aan corona waren gestorven, aan andere ziekten waren gestorven. De Italiaanse Politica Vittioria Sgarbi  uit de kamer van afgevaardigde is woedend over deze leugens. Je kunt de doden niet gebruiken voor criminele doeleinden. Er werd zelfs een arrestatie geeist door een collega Politicus Saria Cunial tegen Bill Gates met zijn vaccins uit de hel. Hij mag meteen voor Internationaal Gerechtshof verschijnen voor misdaden tegen de menselijkheid. President Conte neemt de bevelen aan van een crimineel.

97% werd nooit getest

Er werd door de Belgische krant De Tijd beweerd dat de media zo,n 3000 ouderen aan COVID19 waren overleden. Hiervoor werd heel Belgie in een strenge lockdown geplaatst. Het bleek dat na nader onderzoek maar 3% van de overledenen waren getest.

Tanzania ontmaskert bedrog

In Tanzania teste de President een papaya en een geit testen op corona omdat hij de testen niet vertrouwde. De vrucht en de geit testen tot zijn verwachting beiden positief. Hij ging over tot het ontslaan van de Directeur van het Nationale Medische Laboratorium.

1500 artsen: Dit is een globale misdaad

Meer dan 1500 artsen en wetenschappers en hoogopgeleiden steunen de Artsen voor Voorlichting in Duitsland. Zei zeggen dat de coronamaatregelen overtrokken zijn en niets met het virus van doen hebben. Ze vinden de coronapaniek een toneelstuk, oplichting, zwendel. We bevinden ons in een wereldwijde misdaad.

Er werd door 600 Amerikaanse artsen een brief aan President Trump geschreven waarin ze schreven dat de lockdown een ernstig gevolg heeft met velen slachtoffers. Het gaat over zelfmoordtelefoontjes die met 600% zijn toegenomen en de meest hoognodigste zorg wordt aan miljoenen mensen onthouden.

Het aantal coronadoden die immers zwaar overtrokken zijn worden door experts wereldwijd 25 x overtroffen. Dit door de lockdowns, economische schade, en het niet krijgen van de juiste zorg.

Internationale experts verwerpen paniek

COVID19 maakt niet meer slachtoffers dan een gewone seizoengriep stellen 120 Internationale wetenschappers, artsen, virologen, hoogleraren, advocaten en andere experts! De slachtoffers van corona zijn meestal de ouderen met ernstige onderliggende ziektes. De Universiteit Oxfort bevestigt het lage sterftecijfer van 0,02% tot 0,4%

Kans op besmetting minimaal

Een 22 jarige vrouw uit China werd in het ziekenhuis opgenomen met hartproblemen. Hoewel ze geen symptomen had werd ze na 3 dagen toch positief getest op corona. Ze was met 455 mensen in contact geweest en niemand bleek besmet. Dit geeft aan dat asymptomatische besmetting zeer onwaarschijnlijk is.

Je kunt de ziekte niet krijgen door het aanraken van deurknoppen, handvaten, telefoons, of toiletten. Ook van winkelen wordt je niet ziek. De beslissingen voor de maatregelen werden genomen op aannames en niet op wetenschappelijke feiten zegt Hendrik Streeck.

Besmetting buiten is vrijwel helemaal uitgesloten. De meeste besmettingen vinden binnen plaats. Toch besloten Regeringen om mensen te dwingen binnen te blijven. De gevolgen hiervan waren destrieus.
Je krijgt ook geen corona als je langs iemand heen loopt in een openbare ruimte. Je moet langer bloot gesteld worden aan het virus om de kans te krijgen om besmetting op te lopen en ziek te worden.

Mondmaskers werken niet, ze verhogen de kans op besmetting

Mondmaskers houden geen virussen tegen zeggen diverse artsen en wetenschappers. Uit een uitgebeide studie (BMJ Medisch Verslag) werd zelfs bekend dat mondkapjes juist het risico op infectie verhogen.

Geweld tegen onschuldige burgers

De wereldbevolking werd in een allesomvattende lockdown gezet. Daarnaast worden er mensen bont en blauw geslagen door de politie en opgepakt zonder duidelijke reden. Meestal omdat ze de onduidelijke coronamaatregelen niet opvolgen. Ze worden  beboet en zelfs opgepakt en opgesloten. Demonstraties worden ingedamd door politie met wapenstokken, traangas en geweren. Waarvoor? Voor leugenachtige sterftecijfers waarvoor een beschikbaar medicijn wordt weggedrukt.

Een media epidemie

De wereld wordt bewust in een angsttoestand gehouden zegt Professor John Oxford van de Queen Mary University. De media is de echte epidemie  die met valse cijfers, bedrieglijke foto,s en onjuiste berichtgeving gooien. Mensen zijn bereid hun vrijheid vrijwillig op te geven voor hun veiligheid als er extern gevaar dreigt zei Lord Jonathan Sumption, voormalig rechter bij het Brits hooggerechtshof. De dreiging is echt maar echter zeer overdreven. Het is hysterie.

Iedereen moet het vaccin krijgen

Waarom houden Overheden werkende medicijnen tegen om COVID19 te genezen? Dit omdat iedereen ter wereld een vaccin moet krijgen. De drijvende veer achter de vaccins is natuurlijk Bill Gates die hier miljarden aan gaat verdienen. De man die zich heeft ingekocht in het WHO.
Bill Gates wil dat de vaccins gekoppeld worden aan een wereldwijd controle systeem. Iedereen moet digitaal te controleren zijn of hij/zij een vaccin heeft gehad. De gene die zijn gevaccineerd tegen COVID19 krijgen priveleges die nu nog vanzelfsprekend zijn voor iedereen, zoals reizen, naar school gaan, bijeenkomsten en werken. De gene die niet gevaccineerd zijn mogen dit allemaal niet meer.
Gates wil iedereen chanteren om zijn vaccin te nemen. Helaas heeft Gates al patent op technologie om het menselijke lichaam altijd en overal te traceren. Het patent of eigenlijk patentnummer is WO2020-060606. Kort geleden werd dit nog gerelateerd aan plannen voor een digitaal ID.

Leugens door de Overheid, ook de Nederlandse Overheid

Een website had een aantal voorbeelden en feiten gepubliceerd over de gevaren en gevolgen van vaccinaties. Overheden liegen over deze feiten. Helaas ook de Nederlandse Overheid. Er staat op de RIVM website openlijk dat Bill Gates de vaccins sponsert en dat er geen nare bijwerkingen van het vaccin bekend zijn. Toch heeft de Nederlandse Overheid er meerdere miljoenen ingestoken terwijl er door het gevolg van een vaccin van de mexicaanse griep 7500 Nederlandse kinderen narcolepsie kregen.

Een medewerkster Nelleke Bakker, die 25 jaar bij het RIVM gewerkt heeft nam uiteindelijk ontslag. De website van het RIVM staat vol met onwaarheden zegt Bakker in een interview met  de Stichting Vaccin Vrij. Er staan ongefundeerde aannames in en regelrechte leugens. Het blijkt dat de werknemers net zo weinig weten van de risico,s van vaccineren als de gewone leek.

Universeel controle systeem

Nog een reden om mensen gedwongen te laten vaccineren is het duivelse plan om een wereldcontrole op te zetten. Iedereen moet traceerbaar zijn. Er zal geen sprake meer zijn van vrijheid.
Het wordt geintroduceerd met vrijwillige apps en dan volgen de gezondheidscertificaten. Die worden weer gekoppeld aan het COVID19 vaccin. Mocht je weigeren zul je van alles worden buitengesloten. (De hele samenleving)

Zach Vorhies oud Google software ingeneur kwam hier mee naar buiten. Hij kwam met interne info naar buiten van wel 950 pagina,s lang. Google manipuleert de mensheid door bepaalde informatie te verbergen en andere informatie op te dringen. Het is hun bedoeling om de mensheid te programmeren. Google is geen bron van betrouwbare informatie. Ze zijn eenzijdig en indoctrineren met als missie hun informatie vorm geven en er hun eigen waarheid van maken.

Wereldoorlog invasie via onze tv,s smartphones en computers

Het is oorlog. Niet eentje met bommen, geweren en soldaten. Nee eentje met media en misleiding. In plaats van dat we worden aangevallen met tanks en bommen worden we flink misleid via onze eigen televisies smartphones en computers. Het is effectief want niemand merkt dat het er is of wat er aan de hand is. Net als in elke oorlog vergt het moed en kracht om op te staan.

Eenheid in verscheidenheid

We moeten met zijn allen strijden en de waarheid aan de wereld laten zien. Sorensen vraagt dan ook aan iedereen de waarheid te verkondigen. Ook met Politieke leiders. Vecht voor de vrijheid!!! Hij wil dat iedereen lid wordt van het wereldwijde bevrijdingsleger. Dit leger gaat zich inzetten om de Overheid van elk Land te informeren.

Zeker een mooi initiatief. Maar we moeten verenigd blijven. Iedereen moet wel zijn eigen mening blijven behouden maar we moeten elkaar niet afwijzen omdat we niet altijd overeenkomen. Of omdat elkaars aanpak ons niet bevalt. Verdeel en heerstechnieken worden al ingezet om ons te verdelen. Dat willen we niet. Zeker door de Nederlandse Politiek, Zij zijn erg bang dat we door hun leugens heen dringen en dat we ons gaan verenigen. Daarom worden groepen zoals BLM (Black Lifes Matters en Antifa naar voren geduwd. Om verdeeldheid te zaaien.

Hier moeten we niet intrappen. We zitten in een gevaarlijke tijd. Juist nu moeten we ons verenigen. Of we nou blank, zwart, religieus, Homo, lesbisch of wat dan ook zijn. We moeten SAMEN NEE ZEGGEN tegen alle machten die ons proberen te controleren.

We moeten opstaan. En wel NU!!!!

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *