Het verhaal van Melissa Jennifer Kampers


0

Melissa woont in Den Haag en coördineert de veiligheid binnen de instelling GGZ (Geestelijke Gezondheid Zorg)

Dit is het verhaal van Melissa

Het is duidelijk dat Remkes uit is op bloed. Hij wil ons provoceren tot geweld en het vrije volk zo wegzetten als aanstichters van geweld. Remkes krijgt hierbij steun van Rutte en de mainstream media die hun nieuwsberichten al klaar hebben liggen.
Daarom hebben wij besloten om zondag niet naar het Malieveld te reizen om voor de vrijheid te zijn. Door ze geen reden te geven verliezen zij al hun macht en wordt de ware aard getoond. Wij zullen een andere manier vinden. Een vredige manier. Eentje die past bij een vrije wereld zonder Corona maatregelen.
Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en niet elke weg brengt je daar heelhuids.
Het volk zal zich verenigen. Ongeacht voorkeuren of achtergronden. Ongeacht huidskleur. Wij zullen ons verenigen onder de banier van het Vrije Volk.
Steeds meer doctoren, wetenschappers, psychologen, advocaten en mensen uit elk beroep, elke leeftijd en afkomst, alle rangen en standen, steeds meer mensen nemen verantwoordelijkheid voor zelfstandig en kritisch denken.
Het is duidelijk dat Corona niet het killer-virus is. Het is duidelijk dat de beslissingen voor Lockdown en maatregelen niet op basis van bewezen onderzoek gedaan is. Het is duidelijk dat de WHO ter verantwoording geroepen zal moeten worden en dat regeringen niet in staat zijn om onafhankelijk tot een juiste conclusie te komen. Zij hebben de wijsheid van het volk nodig omdat er een gebrek aan wijsheid aanwezig is bij zij die het beleid moeten maken.
Het kwaad is helaas al geschied. De lockdowns en voortdurende maatregelen hebben en zullen ongekende schade toerichten aan de mensheid. Er komt een Tsunami op ons af die ongekend is. De geschiedenisboeken zullen deze tijd kenmerken als een keerpunt van de mensheid echter is deze pagina nog niet geschreven. Welke richting de mensheid namelijk zal nemen is afhankelijk van onze generatie. Wij staan nu aan de vooravond van deze grote verandering en wij zullen honderd procent verantwoordelijkheid moeten nemen voor de wereld waar wij straks in leven.
Het vrije volk zal zich verenigen. Het heeft namelijk geen andere keuze. We zullen elkaar namelijk heel hard nodig hebben. We zullen elkaar moeten oprapen en moeten steunen. Elkaar liefhebben en elkaar motiveren om het beste uit onszelf te halen. Alleen door je uiterste best te doen en alles te geven kan je een aanspraak doen op je vrijheid want als je zelf geen keuzes meer maakt dan zal iemand anders ze voor je kiezen. Dat is slavernij. Dat is een gevangenis voor je vrije wil.
Het ontnemen van de vrijheid is het einde van de mensheid. Dit is een onacceptabel vooruitzicht. Daarom is opkomen voor vrijheid het grootste goed in het Universum. Niets is constant behalve dat alles constant veranderd. Wie niet mee kan in die verandering zal achterblijven maar wij zullen je niet achterlaten.

Laat het dus los. Het oude. De mens heeft geen onderdrukking nodig om zich veilig te voelen. Alleen liefde en wijsheid heb je daar voor nodig.

Heel veel liefs,
Melissa Kampers

Bron van de foto, ANP genomen door Jeroen Jumelet

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *