Politie in Den Haag heeft grote moeite met stoepkrijt!!!


0

Gister avond heeft de Politie van Den Haag op het Malieveld stoepkrijt in beslag genomen. Een aantal personen waren daar bezig met het tekenen van hartjes en teksten langs het Malieveld. Er waren honderden hartjes getekend en de tekst, Voor Vrijheid en Liefde werd met stoepkrijt op de stoep geschreven.

Ook een hardloper die voorbij kwam wilde graag helpen omdat hij het een leuk idee vond. Het hele pad langs het Malieveld moest vol met hartjes en teksten komen te staan. De politie was het daar duidelijk niet mee eens en vroeg de mensen daarom ook er mee te stoppen.

De politie moest na overleg met de politieleiding alle stoepkrijt in beslag nemen. Volgens de politie mogen de mensen het ingenomen stoepkrijt zondag weer ophalen op het politiebureau. Overigens zijn wel de gegevens genoteerd van de stoepkrijters.

Virus Waanzin zou zondag demonstreren tegen de anderhalve meter maar dat protest is verboden door Burgemeester Remkes. De politie was op zaterdag al extra oplettend op en bij het Malieveld. Er wordt door de Wethouder van Den Haag ( Boudewijn Revis) gevreesd dat de demonstranten zich niks zullen aantrekken van het verbod en toch naar het Malieveld zullen komen.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *