JE DOET HET VOOR DE ANDER ZIJN GEZONDHEID


2

De vaccinatieverplichting, die volgens alle officiële instanties toch echt geen verplichting is, legt inmiddels zo’n druk op personen die simpelweg geen farmaceutisch gif in hun lijf willen hebben, dat de geestelijke stress hiervan bijna gevaarlijker begint te worden dan de gifspuit van ome Hugo.
Van de vele, vele leugens die er verteld zijn is één van de meest zichtbare wel dat je het doet voor de gezondheid van de ander, want inmiddels is overduidelijk gebleken dat je het slechts doet voor je retourtje Ibiza, dat levensbenodigde concert…… en ooooh ja, uiteraard je vrijheid.

Als ik het dus goed begrijp moet ik mij, voor de gezondheid van een ander, laten injecteren met een experimenteel (gif)goedje zodat:
▪︎ de yuppen uit de grachtengordel hun retourtje Ibiza kunnen boeken, om daar nachtenlang door te halen met champie en allerlei exclusieve alcoholsoorten.
▪︎ de globetrotters, die hier in eigen land bang zijn voor een griep, weer massaal de wereld over kunnen vliegen, om zich op werkelijk ieder exotisch plekje te laten fotograferen met gifslangen, vogelspinnen, tijgers, leeuwen, krokodillen en wat voor dodelijke dieren dan ook, omdat dat zo veilig is en zo leuk staat voor het thuisfront.
▪︎ Tinus en Ria op de camping aan een costa de BBQ op kunnen stoken voor wat zwartgeblakerd supermarktvlees, wat weggespoeld wordt met de broodnodige liter cerveza. Waarbij ze op BBQ-loze dagen de weg naar ‘friet van Piet’ blindelings weten te vinden.
▪︎ de generation next weer naar hun concerten en feestjes kunnen, waar zij zich volsnuiven en slikken met alle drugs en pillen die maar voorhanden zijn, wat uiteraard met de nodige liters alcohol vergezeld moet worden want zo’n pilletje zal eens in je strot blijven steken.
▪︎ de generatie soon to be next, er een busreis van ruim 20 uur en een tray Red Bull voor over heeft om 10 dagen lang niet te slapen, zich bewusteloos te zuipen aan de alcohol, en ieder lopend of kruipend wezen te douwen zonder condoom, daarbij elk soort soa voor lief nemend.

Voor al die voorbeelden van een ‘sprankelende’ gezondheid moet ik dus mijn recht op lichamelijke onschendbaarheid opgeven, zodat zij zich weer gezond en beschermd kunnen voelen.
Ergens bekruipt mij het gevoel dat dit toch echt de omgekeerde wereld is.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

2
Michel Mulder