Schuldgevoel, smeergeld, chantage


0

Als kinderen er geen last van hebben als ze covid krijgen, als gevaccineerden het toch door kunnen geven, zoals de minister zegt, dan heeft het geen zin om kinderen in te enten. Die conclusie trokken we eerder al.

Waarom dan toch doorgaan, toch doorzetten? Daar zit iets achter. Daar zit iets sinisters achter. Om dat helder te krijgen moeten we even naar het grote geheel kijken. Wat is het grootste probleem wat de aarde heeft volgens de globale elite? Co2 en de opwarming van de aarde. Of dit allemaal waar is, is een tweede. De globale elite heeft bepaald dat het klimaat in gevaar is en dat gevaar wordt veroorzaakt door jou.

Want jij koopt al jaren de overbodige zaken die de elite jou aanbied en zij kunnen vanwege hun geldhonger daarom niet stoppen met produceren en vervuilen. Dus om dit proces te stoppen hebben ze het plan opgevat om jou uit de weg te ruimen. Op termijn. Maar ook je nageslacht. Als je dat nog niet hebt dan zorgen ze ervoor dat je het ook niet krijgt. Dit is ook precies de reden waarom die kinderen zo nodig moeten worden geprikt. Ook hun voortplantingsvermogen moet worden stopgezet.

Zo zal de bevolking langzaam uitdunnen en hoeven zij een tijdje niet meer te produceren en te vervuilen. Alles opgelost. De rijken zingen het een tijd uit op hun vergaarde vermogen en jij? Jij sterft aan een experimenteel vaccin. Maar dat zal zo niet worden verkocht. Nee, jij zult sterven aan de zoveelste ‘gevaarlijke’ variant.

Het lijkt een scenario uit een slechte film. Maar geloof me, je zit er middenin. Veel mensen willen er niet aan dat wereldwijd leiders zouden meedoen aan dit verhaal. Dat kan toch niet? Om dat te doorgronden kun je kijken naar verschillende kanten van het verhaal. Er lopen verschillende lijnen door elkaar heen. Hoe krijg je mensen zo ver om mee te werken aan iets? Als eerste kun je denken aan schuldgevoel. Sinds men in de jaren ’70 begon aan het verhaal van de club van Rome wordt er al gewerkt aan het kweken van schuldgevoel. Dat is 50 jaar lang doorgegaan, in kranten, docu’s, lesmateriaal etc.etc. Het is zeer effectief gebleken want bijna iedereen heeft het gevoel gekregen dat er te veel mensen op aarde zijn. Als tweede kun je mensen omkopen. Ook dat gebeurd op grote schaal. Denk aan de ‘filantroop’ Bill Gates. Met zijn stichting heeft hij zo veel geld dat hij wereldwijd aan instanties uitdeelt. Ziekenhuizen en laboratoria, belangenclubs, universiteiten. Mensen als Ernst Kuiper en Diederick Gommers en nog tal van medici en professoren zijn zeer gebaat bij de giften van Gates.

En zo als men al jaren zegt: Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Als derde middel om mensen dingen te laten doen wat jij wilt kun je grijpen naar chantage. Reken maar dat veel mensen chantabel zijn of worden gemaakt. Denk aan al de invloedrijke personen die meevlogen in de lolita express van Epstein. Deze man had van zijn gastenkamers complete studio’s gemaakt waarin alle avonturen van zijn gasten konden worden vastgelegd. Het is zo simpel, doe wat ik zeg of ik maak je carriёre kapot.

Ze hebben de middelen om beleidsmakers op alle niveaus te overtuigen.

Schuldgevoel

Smeergeld

Chantage

Daar is veel mee te regelen, zeker als je ook de media in handen hebt of kunt controleren. Zeker ook als je de rechtspraak onder controle hebt. Zo lang de machthebber bepaald welke rechter op welke zaak komt, is er geen vuiltje aan de lucht en bijna geen enkele journalist die er naar zal vragen.

De vraag die je jezelf moet stellen, hoe ver laat je ze gaan? Waar ligt jou grens?


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4