Mijn eigen verhaal


-1

Mijn eigen verhaal

Mijn naam is Elviera van Vliet. Ik ben vrijwilligster bij het Burger Front waar ik artikelen schrijf en verhalen verzamel van mensen in Coronatijd. Ik woon in Vlaardingen zit in de wajong en heb een dochter van 9. Ook ik ben een gewone Nederlandse burger met zorgen. Dit zijn de mijne. Een bericht van een tijd terug op Facebook in een poging mijn vrienden wakker te maken!!!

Lees mijn verhaal!

Lieve mensen….

Waarom zien jullie het gevaar niet? Het is vijf voor twaalf in Nederland. Waar andere landen de lockdown langzaam opheffen blijft Nederland zich strak vasthouden aan de anderhalve meter maatschappij. Sterker nog per 1 Juli staat de anderhalve meter regel in de wet met niet te verstane boetes als je ze overtreedt. Waarom is dat? Waarom kunnen wij niet versoepelen. Het blijkt dat virussen zich van Oktober tot April verspreiden. Het is half Juni mensen. Zien jullie het dan niet? Het virus is al op zijn retour. De sterftecijfers zakken. Dat is toch goed nieuws?

En dan niet te spreken over alle tegenstrijdigheden in de maatregelen zoals het dragen van mondkapjes. Voor de zorg moeten er goedgekeurde mondkapjes zijn maar voor in het openbaar vervoer mag je een zelf gemaakt gevalletje gebruiken. Ondertussen heeft het RIVM al aangegeven dat mondkapjes geen meerwaarde bieden. Ze hebben zelfs toegegeven dat ze niet helpen maar het is toch verpicht in het openbaar vervoer. MENSEN????? Dat is toch absurd?

Sinds ik artikelen schrijf voor het Front lees ik meer omdat ik er over schrijf en alles wat ik schrijf over de overheid is tegenstrijdig. Evenals de maatregelen. Ik snap niet dat mensen dit niet zien. Ik kan er steeds minder over uit dat mensen niet zien hoe Nederland verandert. Het is toch RETE DUIDELIJK!!!!! Maar ik waarschuw niet meer. Ik schrijf er over en meer wordt het niet meer. Ik heb er genoeg van. Aan een dood paard kun je niet trekken zegt men. Dat is ook zo. Als de anderhalve meter regel in de wet staat kan ik niks meer doen en jullie ook niet.

Mijn hoop ligt voornamelijk bij Viruswaanzin en de Nationale Bond tegen Overheidzaken. Zij gaan een kortgeding aan tegen de Staat. De staat wordt aangeklaagd op verschillende punten, op het schenden van mensenrechten, het beperken van onze persoonlijke vrijheden, dood door schuld en nog meer. Dat zijn hevige beschuldigingen. Ik sta er compleet achter. Dit omdat de Overheid nooit heeft kunnen onderbouwen waarop de maatregelen te rechtvaardigen zijn.De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft ze meerdere keren de kans gegeven om antwoord te geven op hun vragen. Voornamelijk vragen over de onderbouwing van het Coronavirus en de sterftecijfers. De Overheid koos ervoor om het naast zich neer te leggen. De Bond liet het er niet bij zitten en besloten het kabinet uit te schakelen met een buitenrechterlijk bevel. Dit betekent dat de rechter dit nog met goedkeuren.

Jullie lezen hier niets over he? Dit nieuws zie je niet op NOS op NPO. Waarom niet? Omdat dit soort nieuws wordt gecensureerd. Dat betekent dat dit soort nieuws achter gehouden wordt. Positief nieuws over werkende medicijnen tegen corona worden afgeschilderd als gevaarlijk. Zoals het Malariamiddel Hydro Chloroquine. Het is een zeer veilig middel wat al 100jaar wordt gebruikt tegen malaria. Mijn zus gebruikt het ook tegen haar lupus en auto immuunsysteem ziekte.

Voor die gene die niet wakker zijn, het gebeurt  hier echt in Nederland. En dan de ouderen die in tehuizen zitten weg te kwijnen door het tekort aan contact. Ik heb verschillende persoonlijke verhalen gelezen van echte mensen op Facebook. Iedere keer als ik het lees moet ik een brok wegslikken. Het gebeurt, er sterven ouderen in eenzaamheid en mensen sterven alleen omdat hun families niet meer dichtbij mogen komen vanwege het virus. Ik zou willen dat het niet gebeurde maar het is helaas de harde realiteit. Dit verzinnen mensen niet. Dochters en zonen die vertellen hoe hun ouders in tehuizen wegkwijnen en tenslotte sterven. Ik heb teveel van dit soort verhalen gelezen om het niet te geloven want dat doe ik wel. Begravenissen van dierbaren volgen via het internet. Wattttt???? Ja dat gebeurt. Omdat samenscholing verboden is.

Dit is schrijnend. Dit is Nederland op dit moment en ik zeg je, als we niks doen wordt het nog velen malen erger. VELEN MALEN ERGER!!!!Het zou zomaar kunnen dat Facebook dit bericht verwijderd omdat ik de waarheid vertel. Dat gebeurt al met artsen, wetenschappers die een tegengeluid geven. Het gebeurt echt. Je hoeft me niet meer te geloven. Ik geloof het en dat is al eng genoeg.

Een lieve groet en knuffel van Elviera.
SCHIJT AAN DE ANDERHALVE METER!!!!

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *