OPEN BRIEFJE AAN ONS POLITIEKORPS


-2

Beste mannen en vrouwen

Vandaag worden jullie in opdracht van Den Haag….. eeeuh burgemeester Remkes – u weet wel die puppet die op dit ambt is gezet om te voorkomen dat Richard de Mos er kwam te zitten – weer losgelaten om een bende ongeciviliseerde hooligans, in de leeftijdscategorie van 5 tot 90 jaar, de touwtyfus te slaan.

Nu kunnen wij u dit uiteraard niet kwalijk nemen, voor uw beroepsgroep is befehl nu eenmaal befehl, en uw zelfdenkend vermogen heeft u uiteraard ingeleverd toen u zo trots als een pauw uw fascistische uniform mocht ophalen…… of wordt dit nog steeds verstrekt via PostNL?
Wij begrijpen dus dat u vandaag weer stijf van de adrenaline, burgerhaat en misschien wat witte genotsmiddelen in de startblokken staat, uw wapenstok ingevet – want hij mocht eens droog worden van al dat rammen – en uw laarzen glimmender dan het voorhoofd van opperbaas Grappighaus.
Als men over enig historisch besef zou beschikken dan ontbreken alleen de swastika vlaggen om een vergelijking met een nazi-bijeenkomst te doorstaan.
Uw rol in het schouwspel van vandaag is dus bekend, en hoewel u dit uiteraard heel vervelend vindt – en met klem tegenspreekt – de rol van uw eigen undercover hooligans ook.
Het is uw goed recht om voor deze tactiek te kiezen, hoe verkrijg je anders het ‘recht’ om vreedzame burgers in elkaar te rammen, maar daarbij is het ons goed recht om deze schaamteloze acties te openbaren.

Nu weten wij allemaal dat er door Katje Ollonkreng een campagne in het leven is geroepen om nepnieuws aan de kaak te stellen, en dit is uiteraard niet ingegeven door de intentie om echt nepnieuws uit te bannen, nee dit is in het leven geroepen om uw acties als vandaag legitimiteit te verschaffen.
Alles wat er vandaag naar buiten komt over uw werkelijk walgelijke en leugenachtige optreden, wordt onder de noemer van nepnieuws door, u in de rug dekkende, staatsmedia gepropageerd.
Het is een ietwat uit het evenwicht geslagen strijd, u met uw wapenstokken, paarden en waterkanon, tegen met bloemen ‘bewapende hooligans,’ maar besef wel één ding oooh beste soldaten van de nieuwe dictatuur: van de historische foto op het plein van de hemelse vrede blijft enkel in de herinnering hangen die ene man die opstond tegen onrecht…… het is maar even dat u het weet.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-2
Michel Mulder