SAMEN NAAR DE AFGROND. EN VERDER.


2

‘Beste Mark’,

Na jouw hilarische vaasje-brief mogen wij nu wederom een walgelijk stuk verkiezingsretoriek van jou ontvangen, en daarbij rest mij slechts één vraag: hoe achterlijk denk jij dat wij nu eigenlijk zijn?
Natuurlijk begrijp ik dat jij de bui al voelt hangen dat, ondanks alle gemanipuleerde peilingen, Nederland jou en de Vereniging Van Delinquenten nu echt spuugzat is, en dat het enige pluche wat jij nog onder je aars geschoven krijgt het pluche van een nutteloos subdidiebaantje zal zijn.

Zoals de – door jou en het kabinet kapot gepeste – boeren vroeger altijd al zeiden: er is een tiet van komen en er is een tiet van gaan, en ik vrees dat jouw tiet van gaan inmiddels de omvang heeft van die van wijlen Lolo Ferrari mits zij de gezegende leeftijd van 90 jaar had bereikt……. oftewel een over de grond slepend bewijs van vergane glorie.

Maar alle gekheid op een covid-19 wattenstaafje, laten we voor de gein eens een keer inhoudelijk ingaan op jouw misselijkmakende smeekbede van “samen naar de eindstreep.”
Waar zie jij dat ‘samen’ in als ik vragen mag Mark?
# daar waar jij 24/7 een glimlach op je satanische smoelwerk hebt, daar heeft het merendeel der Nederlanders slechts nog een holle, van alle emoties ontdane, gelaatsuitdrukking…….. dus wat is daar samen aan Mark?
# daar waar steeds meer Nederlanders hun baan, hun huis, hun gezondheid, hun naasten en hun levensvreugde verliezen, daar heb jij een ‘baan’- en uitkeringsgarantie, meerdere (ambts)woningen tot je beschikking en hebben jullie met elkaar de grootste lol daar in the chamber of national shame…….. dus wat is daar samen aan Mark?
# daar waar voor velen van ons na de bullshit van de coronaplandemie armoede en een bestaan in de bijstand rest, daar zal voor jou ongetwijfeld – of je nu wel of niet met pek en veren het land uitgetrapt wordt – een overbetaald subsidiebaantje klaarstaan in the old boys network…….. dus wat is daar samen aan Mark?

Ik zie het samen niet Mark, maar hoor graag van jou wat ik dan misschien over het hoofd heb gezien, waaruit blijkt dat jij persoonlijk ook te lijden hebt van jouw dictatoriale bewind.

Dan de 3 punten van jouw Kim Jung-un retoriek:
Punt 1) Zorgen dat mensen werk hebben en dat onze economie weer gaat groeien.
Serieus Mark? Krijg je dit echt je bek uit nadat jij en de Vereniging Van Delinquenten er het afgelopen jaar alles, maar dan ook alles, aan gedaan hebben om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun baan verloren, zoveel mogelijk kleine ondernemers kapot gingen en onze hele economie werd gesloopt?
#gajeverrotschamenman!

Punt 2) De zorg versterken, ook om beter voorbereid te zijn op een volgende gezondheidscrisis.
Serieus Mark? Krijg je dit echt je bek uit nadat jouw opeenvolgende kabinetten de zorg volledig kapot bezuinigd hebben, en jullie tijdens deze coronabullshit zelfs weigerden zorgmedewerkers meer te betalen en de zorg- en ic-capaciteit drastisch op te schalen?
#gajeverrotschamenman!

Punt 3) Een sterke overheid, met een menselijk gezicht én de kracht om te beschermen.
Serieus Mark? Krijg je dit echt je bek uit nadat jullie ‘menselijk’ gezicht is gebleken tijdens de toeslagenaffaire en de coronaplandemie, en jouw idee van bescherming slechts bestaat uit een overheids gummiknuppel in de nek van vredelievende burgers, en het ongrondwettelijk binnentreden van jouw ordetroepen in onze huiskamers?
#gajeverrotschamenman!

Ik hoef jouw briefjes niet meer Mark, want hoeveel briefjes jij ook schrijft, je gedrag blijft zelfs je eigen briefjes verkrachten.
Maar op jouw oproep voor ideeën wil ik wel even reageren met het enige idee dat Nederland daadwerkelijk vooruit zal helpen: rot gewoon op uit mijn – voorheen – mooie Nederland Mark.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

2
Michel Mulder