Twijfel over het bestaan van Corona (Covid19)


-1

Twijfel over het bestaan van Corona (Covid19)

David Crowe, een Canadese wetenschap en medicijn criticus, komt met een heel ander geluid over het Corona virus. Hij is president van de belangengroep Rethinking AIDS en is ook presentator van het radio programma ‘The Infectuous Myth’. Hij beweert een waslijst aan wetenschappelijke feiten te hebben, die beweren dat het Corona virus helemaal niet bestaat, omdat het niet eens is aangetoond. De mensen die in ziekenhuizen liggen, worden juist doodziek door de medicijnen die ze krijgen toegediend.

Volgens Crowe is het heel goed mogelijk, dat de Corona crisis wordt gebruikt, om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen.

De angst voor het Corona virus uit Wuhan (China), is een test epidemie, zegt Crowe. Er is niet bewezen, dat er met een test een virus ontdekt kan worden. Daarnaast wordt er amper gekeken of er valse positieve testen zijn.

Wat in medische bladen wordt gepubliceerd is geen wetenschap. Het is eerder het vergroten van paniek, omdat de data zo wordt voorgeschoteld dat ze de virale theorie ondersteunen. Zelfs, als de data tegenstrijdig zijn. Anders gezegd; het is gewoon propaganda.

Dat een RNA test een virus bewijst is niet waar.

Uit een studie uit het jaar 2003 van de SARS-1 epidemie, bleek niet bewezen te zijn dat het Corona virus bestaat.

Over de hele wereld gelooft men massaal, dat een RNA test een dodelijk virus laat zien en dat het virus van wilde vleermuizen afkomstig is uit China.

Om te bewijzen dat het virus bestaat, moet het mogelijk zijn om de virale deeltjes te isoleren.  Als dit gedaan wordt, is het goed mogelijk dat het RNA van een andere bron afkomt. Bijvoorbeeld uit de cellen van de patient zelf, zoals bacteriën en schimmels. Er kan wel een verband zijn tussen een verhoogd niveau van RNA en ziekte, maar het bewijst niet dat RNA het virus is.

Volgens Crowe is het huidige SARS-2 Corona virus gebaseerd op te weinig wetenschappelijke feiten. Het is erg onduidelijk met een paar symptomen, contact met anderen en een test waarvan de betrouwbaarheid nogal vaag is. Op deze manier kan een ingebeelde epidemie blijven groeien. Als een Coronatest (even los gezien van het bestaan van een virus) problemen heeft met valse positieve uitslagen, zoals alle biologische testen, zullen de testen bij niet geïnfecteerde mensen positief zijn. Gebaseerd op deze definitie kan een epidemie nog eeuwen duren.

Covid19, een geheel nieuwe onbekende ziekte met symptomen als koorts en hoesten, die eerder toegeschreven werden aan verschillende soorten virussen en bacterien, zijn niet ongewoon. Dit geldt ook voor abnormale longfoto’s, die ook bij gezonde mensen worden gezien. Gezien het feit dat er een minderheid positief wordt getest (vaak minder dan 5%) maakt aannemelijk, dat de ziekte makkelijk te herkennen is. In dit geval zou de meerderheid, die zich bij een dokter laat testen, positief moeten testen.

De Coronatest is middels een productietechniek gebaseerd op zogenoemd PCR. Deze test geeft geen positief, maar ook geen negatief testresultaat aan.  Wel geeft het een aantal cyclussen aan om genetisch materiaal te detecteren.

Geen enkele wetenschapper kon het virus uiteindelijk isoleren.

coronavirus_1.jpg

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *