Brief aan Hugo


4

Beste Hugo,

Je zal misschien wel denken daar heb je die vervelende typhuspara…. (censuur) weer, maar zolang jij een plaag blijft voor het Nederlandse volk, zie ik het als mijn – bijna heilige – taak om de zandvlo in jouw zorgeloze bestaan te zijn.
Nu we dus de onderlinge verhoudingen hebben vastgesteld als zijnde: “jij, de flamboyante aandachtszoeker en luis in de pels van het volk, en ik de onbetekenende Nederlander en zandvlo in jouw bestaan,” wil ik graag komen tot het hoe en waarom van wederom dit schrijven gericht aan jou.
Als ik jou op de man af zou vragen: Hugo mag ik jou, en misschien ook Ismaël en Sarah, voor jullie eigen gezondheid even injecteren met o.a:
• 17.500 mcg 2-genoxyethanol (antivries)
• 5.700 mcg aluminium (neurotoxine)
• Onbekende hoeveelheden foetaal runderserum (afgebroken koeienbloed)
• 801,6 mcg formaldehyde (kankerverwekkend balsem middel)
• 23.250 mcg gelatine (vermalen karkas)
• 500 mcg humaan albumine (menselijk bloed)
• 760 mcg mononatrium L-glutamaat (veroorzaakt obesitas en diabetes)
• Onbekende hoeveelheden MRC-5-cellen (geaborteerde menselijke baby’s)
• Meer dan 10 mcg neomycine (antibioticum)
• Meer dan 0,075 mcg polymyxine B (antibioticum)
• Meer dan 560 mcg polysorbaat 80 (kankerverwekkend)
• 116 mcg kaliumchloride (gebruikt bij een dodelijke injectie)
• 188 mcg kaliumfosfaat (vloeibare meststof)
• 70 mcg natriumboraat (Borax, gebruikt voor kakkerlakkenbestrijding)
• 2.800 mcg natriumfosfaat (giftig voor elk organisme)
• 35.000 mcg gisteiwit (schimmel)
• 5.000 mcg ureum (metabolisch afval van menselijke urine)
Wat zou dan jou antwoord zijn, en wees dan gewoon een keer geen politicus maar een vent met ballen, en bovendien een vader, en geef daar eerlijk antwoord op.
Ik schat – voorzichtig – in dat jouw antwoord niet geheel ‘bereidwillig’ zal zijn, maar dat je mij, gezien dit lijstje, zal vragen of ik wel helemaal goed bij mijn paasei ben, het antwoord dat iedere ouder met gezond verstand, en wetenschap over vaccinaties zou geven, want beste Hugo…… dit lijstje is een kleine opsomming van wat kinderen gedurende hun eerste 6 levensjaren geïnjecteerd krijgen door toedoen van de WHO en big pharma, en waar jullie als kabinet zo lyrisch over zijn.
Hoe rijm jij Hugo, je Christelijke achtergrond, met de systematische vergiftiging van kinderen die o.a. geïnitieerd wordt door het kabinet waar jij zo vol trots deel van uitmaakt?
Is het dan zo makkelijk Hugo, je gaat iedere zondag naar de kerk en belijd daar je zonden, zodat je door de weeks weer met je satanische werken verder kan gaan?
Misschien stort je wat extra centjes in de collectebus als je het heel bont hebt gemaakt, zoals met je partnerschap met AstraZeneca, om daarna vergeven van al je zonden gelijk een Judas de kerkdeuren weer achter je te laten.
Als dat het Christendom is, dan vraag ik mij af waarom wij allen de Duivel vrezen?
Uiteraard dacht je dat ik hiermee klaar was met mijn ‘tirade’ maar helaas Hugo, als ik iemand fileer dan fileer ik hem zodanig dat er zelfs van zijn kleine Christelijke stampertje nog maar een stukje voorhuid over is.
Graag zou ik ook nog even weten beste Hugo – je ziet, ik blijf beleefd – hoe jij als gelovig persoon, en alle geboden die daarover in de Bijbel staan kennende, jezelf ‘s avonds nog in de spiegel kan aankijken. Wetende dat je net een contract hebt getekend voor een vaccin – waarvan we nu inmiddels weten dat dat altijd teringzooi is – dat het Nederlandse volk moet ‘beschermen’, bij een bedrijf dat al 21x gerechtelijk veroordeeld is…….. en dan niet omdat zij het braafste jongetje van de klas zijn in die poel van verderf genaamd big pharma.
Hoe krijg jij – zou je over een geweten beschikken – dit voor jezelf in het reine beste Hugo?
Hoe kom jij ‘s avonds je zoon Ismaël en je dochter Sarah nog onder ogen, wetende dat jouw dagelijks handelen een (direct) gevaar voor hun klasgenoten, en vriendjes en vriendinnetjes kan betekenen?
Is het dan zo dat zogen aan de tiet van de macht alle restjes menswaardigheid uit je haalt Hugo, of ben jij ook zo geïndoctrineerd door Mark Rutte dat je gewoon niet meer weet wat je doet?

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

4
Michel Mulder

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *