Ook 2e demo verboden, viruswaanzin roept op om NIET naar het malieveld te komen


-1

Inmiddels roept ook viruswaanzin op om niet naar het malieveld te komen:
https://www.facebook.com/Viruswaanzin/videos/131790471889027/

De demonstratie die gepland staat op zondag 28 Juni is opnieuw verboden door Burgemeester Johan Remkes van Den Haag. Toch roept de actie groep Virus Waanzin mensen op om toch naar het Malieveld te komen aanstaande zondag om te demonstreren. Het is ons recht om te demonstreren. De burgemeester vindt het meer dan onverantwoord en vraagt de demonstranten dus vooral niet naar het Malieveld toe te komen.

Remkes verbood vrijdag de netjes aangemelde demonstratie door Virus Waanzin op het Malieveld. Het protest zou een groot gevaar zijn door het aantal verwachte demonstranten voor de volksgezondheid.

De organisatoren riepen de demonstranten eerder op om toch te komen demonstreren op hun eigen persoonlijke titel. Door de rechter was het Virus Waanzin verboden om te demonstreren.

Het is al een strafbaar feit als je überhaupt komt om te demonstreren zegt Burgemeester Remkes. Het protest is verboden. Ook vindt Remkes het zuur om mensen toch op te roepen voor een verboden protest. Om je niks aan te trekken van een verbod. Ze trekken zich niks aan van het verbod en het is een aanval op de rechtstaat vindt Remkes. Het kan chaos veroorzaken en dat vindt hij onverantwoord.

Remkes zegt, iedereen die zondag naar de stad komt zal worden aangesproken en worden weggestuurd. Wie dit negeert doet dit op eigen risico.

Update: Inmiddels roept ook viruswaanzin op om niet naar het malieveld te komen:
https://www.facebook.com/Viruswaanzin/videos/131790471889027/

Bron van de foto ANP Phil Nijhuis                           

 


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *