Zelf verspreidende ‘vaccins’, geen mythe..


1

Door Vince Morreno

5-1-21

Jeff, (Rense, Red.)

Zelfverspreidende vaccins zijn geen mythe. Johns Hopkins University bevestigt het. Zie bijgevoegde pagina hieronder. Ik heb hun originele document.

U krijgt het vaccin, of u het nu lekker vindt of niet.

Vaccins die zichzelf verspreiden zijn bedacht door de Australische Nobel Viroloog Sir Macfarlane Burnet. Je kent hem. Zoals je weet is mijn interesse gewekt toen ik in 2013 zijn voormalige huis kocht en er vreemde dingen gebeurden. Ik begon me te verdiepen in zijn leven. Ik was zo geschokt dat ik voorstelde een priester binnen te halen om zijn geest het huis uit te drijven. Geen grapje.

Burnet ontwikkelde samen met zijn beschermeling Sir Gustav Nossal en de CSIRO het Myxomatose-virus. Voor het eerst gebruikt in Australië bij konijnenplagen. Het was ‘s werelds eerste zichzelf voortplantende virus dat zichzelf herkende en fungeerde als een vaccin dat immuunonderdrukking veroorzaakte. AIDS voor konijnen!

Australië is ground zero voor de zich ontvouwende genocide met Covid.

Burnet en William Gates waren vrienden.

William Gates richtte de William Gates-stichting op, later omgedoopt tot de Bill & Melinda Gates Foundation. Burnet’s beschermeling, Gustav Nossal, ging voor de stichting en de WHO werken nadat Burnet in 1985 stierf. Hij voerde het Burnet-Gates Senior-plan voor genocide uit.

Gates, Sr. en Burnet bedachten en financierden de genocidale boodschap op de Georgia Guide-stones. Denk daar eens over na.

De twee waren bevriend met de eugenist William Shockley die een vriend dr. Herman Kermet inhuurde om het werk incognito uit te voeren. Ik neem aan dat je de docu erover kent, Dark Clouds over Elberton.

Het Amerikaanse bio-wapenlaboratorium in Fort Detrick gaf Burnet de opdracht om in 1947 voor te stellen een Influenza Carona-virus op China te lanceren. De technologie van die tijd kon geen gecontroleerde uitbraak van het virus garanderen, dus werd het opgeschort. Hij werkte ook voor het Britse equivalent. Burnet was er zeer bij betrokken.

Eind jaren zeventig ontwikkelde de Australische overheid CSIRO CRISPR-genbewerking voor tabakstelers in Myrtleford, Victoria. Ze noemden het oorspronkelijk Gene Shears. De toenmalige minister van wetenschap, Barry Jones, zei dat deze technologie de wereld zou veranderen. Dat is inderdaad nu het geval. We hebben nog geen van de volledige verschrikkingen gezien zoals zombie mensen en biowapens die zich richten op etnisch DNA, wat Burnets droom was.

De CRISPR-biotech wordt nu gebruikt voor het zelfverspreidende Covid/Myxoma ‘vaccin’-biowapen.

Melbourne, Australië is ground zero voor Covid-technologie en het Gates-depopulatie-plan. Het was ook de ground zero voor avondklok, lockdowns, ontzegging van bewegingsvrijheid en het dragen van een masker. De hele wereld volgde.

Zowel Burnet als Gates waren eugenisten die verbonden waren met de London Eugenics Society (omgedoopt tot het Gaulton-instituut om de term ‘eugenetica’ te laten vallen). Bill Gates is van kinds af aan in dit spul gemarineerd. Hij voert de plannen van zijn vader en de maniakale Sir Macfarlane Burnet uit.

In 1967 schreef Burnet ‘Endurance of Life’ (1978). Het werd kritisch onthaald vanwege zijn eugenetische en sociobiologische opvattingen. Het veroorzaakte grote controverse. Die opvattingen omvatten onder meer de doodstraf om de samenleving te verlossen van ongewensten en mentaal ongeschikten, abortus voor bevolkingsselectie en euthanasie voor de onvolmaakten. Dit omvatte met name het doden van gehandicapten en ouderen wanneer ze niet langer productief waren. Dit ondanks het feit dat hij zelf 79 was toen hij dat boek schreef. Burnet’s andere 13 boeken die hij tijdens zijn pensionering schreef, bevatten bijna woord voor woord wat we lezen over de Georgia Guidestones. Hij schreef de Guidestones-leerstellingen met advocaat-vriend William Gates, die een goede vriend was van David Rockefeller – zie bijgevoegde foto.

Snap je de foto, Jeff? We zien hoe een genocidaal transgenerationeel plan zich ontvouwt. Bill Gates voert het uit namens dode mannen en anderen die hun doelen deelden.

Dit is duivels. Satanisch. De beschaving wordt geconfronteerd met een enorm duidelijk en aanwezig gevaar.

– Vince

Bron: Self-Spreading Vaccines Are No Myth…It’s Hard Science
Johns Hopkins Confirmed Them – Covid Genocide Is Here

https://rense.com/general96/self-spreading-vaccines.php


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4