Waren de maatregelen zinloos? WHO draait 180 graden!!! (World Health Organization)


0

Waren de maatregelen zinloos? WHO draait 180 graden!!!! (World Health Organization)

Tachtig procent van de geteste personen op COVID19 vertoonden geen enkel symptoom, verklaren alle deskundigen op de staatstelevisie. Er werd ons juist verteld, dat symptomatische, niet besmette mensen wel degelijk het virus aan een ander konden doorgeven. Dat was de reden om de wereld in een totale lockdown te storten. De gevolgen van de wereldwijde lockdown zijn  desastreus en langdurig.

Wat gaan we doen met de misdadigers? Opsluiten, uitroeien?

Maandag 8 juni 2020 werd in Genève tijdens een persconferentie van de WHO verteld, dat er in sommige landen symptoomvrije besmette personen nooit een infectie hadden overgedragen. De WHO ambtenaar zei zelfs dat het risico van symptoomvrije overdracht erg klein was. Als uit breedvoerig onderzoek blijkt dat het nooit gebeurt? Dan is het risico dat het weer voorkomt erg klein!!! Nee, het is nul!!!

De woordvoerder van de WHO dr Maria van Kerke, is al heel lang verbonden met het Imperial College in Londen. Ze werkte daar onder leiding van de opgestapte Neil Ferguson, die verantwoordelijk wordt gehouden voor de massale hysterie rond COVID19.

De feiten op een rijtje zijn, dat het testprotocol PRC onbetrouwbaar is met een gemiddelde van 50 fout positieven en 50 fout negatieven. Soms gaf een test een onnauwkeurigheid aan van 80%

De tests zijn geen diagnostisch materiaal en mogen ook niet als zodanig gebruikt worden, zei de man zelf die ze had uitgevonden. Je kunt hieruit concluderen dat alle tests ongeldig zijn.

Het blijkt dat COVID19 een gewone seizoensgriep is, die zich voorkomt vanaf oktober tot en met april. COVID19 is een afkorting van Corona virusziekte 2019, een Coronavorm die gewone griep veroorzaakt: een van de mildste uit de Coronaklasse. Wel worden de aantallen geteld, die in het ziekenhuis belanden of medische zorg nodig hebben.

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *